Best denkbare service en advies

Samen nieuw systeem voor nieuwbouwwoning samengesteld. Later met enkele uitdagingen perfect geholpen, zowel telefonisch als in de showroom.

zeer slecht

voor me zoon een Camara met recorder gekocht werkt al van af dec niet naar behoren heeft een negatief review geschreven nu mag hij geen contact meer opnemen in ze garantie perioden reviews worden ook verwijdert kinderachtig bedrijf

snel antwoord, snel offerte, snel geleverd!

ik had een vraag gesteld voor een bepaald artikel...in het weekend...en kreeg zelfs nog in het weekend antwoord en een offerte!

Prima bedrijf. Correcte levering

Snelle levering, kortom wat moet ik er nog meer over zeggen?

Heeeeeel slecht

Nu naar 8 manden nog geen behoorlijk beeld 2 x me camera recorder op gestuurd nog steeds niks zouden WiFi problemen zijn of me tv te oud ( pas nieuw ) na 8 maanden maar gevraagd of er een monteur kan komen ja kan kost 231, 00 € Gijs en ronald willen je graag helpen maar de rest scheep je gewoon af Moet een ster kiezen nou het moet anders word het niet geplaatst

Goed geholpen door René,dicht bij.

René heeft ons goed geholpen,we zijn er voor de eerste x en dit maakte niet uit.We waren een oude alarm in gebruik aan het nemen en hadden niet veel nodig.misschien in de toekomst, ben zelf erg geïnteresseerd in de camera's systemen.

Vriendelijke en deskundige uitleg

In de winkel in Gorinchem correct en geduldig te woord gestaan. We hebben van Hikvision 3 camera's, de ophangbeugels, een harde schijf en het beeldscherm gekocht. Uiteindelijk qua kosten iets lager uitgekomen door het goede advies, dan eerst zelf berekend.

Super service, mensen met verstand van zaken, betrouwbaarheid van fysieke winkel, snelle levering!

Wederom zeer tevreden over de levering, inmiddels diverse producten besteld van alarmsysteem tot camerasysteem.

Bedrijfsnaam niet gestolen

Vriendelijke bediening met kennis van zaken. Alle systemen te bezichtigen in de store.

Fijn bedrijf en een uitstekend alarmsysteem

Het Ajax alarmsysteem is een degelijke home-security kit voorzien van een chique look. De hardware is robuust en kan tegen een stootje. Omdat de configuratie via de IOS-app verloopt is het beheren van dit systeem erg eenvoudig en gemakkelijk in het gebruik. Rene van H&V-beveiliging (De alarmsysteem expert) in Gorinchem heeft mij, onder het genot van een goede bak koffie, perfect geholpen. Ik ben dan ook blij dat ik de moeite heb genomen om naar de winkel te rijden om de juiste keuze te maken. Hier is de klant nog koning! Kortom een topproduct en een klantvriendelijk bedrijf.

Prima follow up maar verzending ging verkeerd

Het bestelde werd niet volgens afsprak geleverd, maar vanuit H en V is er alles aan gedaan dat te herstellen.

Prima service, prima prijs/kwaliteitsverhouding

Ik kan geen enkel negatief punt of punt van verbetering noemen!

Professionele info en Sneek levering

Ik wist niet welke valera in moest kopen, chat gestart met verkoopster Wilma, ze vroeg wat info over men situatie, ik heb dan nog wat foto’s doorgestuurd van de omgeving. Zij heeft een goede camera voor uitgekozen. Toen hij geïnstalleerd was zag ik alles uitkomen van wat ze me beloofd had. Ivrieger had in een bullet camera en zei stelde een bowl voor. Dan een bepaalde camera gekozen omdat hij niet zo hoog komt te hangen. Dit zijn dingen waar ik nooit aan gedacht zou hebben. Ik heb nu een super breed beeld van men hele voortuin.

Prima. Snelle levering

Bij het assembleren van de NVR is men 1 schroefje vergeten waarmee de kap wordt vastgezet op de bodemplaat. Geen reden om terug te sturen. Wel om door te geven aan Hikvision.

Prettige en deskundige medewerkers

Ik ben snel en deskundige geholpen bij het oplossen van een technisch probleem.

Kwaliteitsvol en snelle levering!

Levering was zeer snel (1 dag) en de producten werken goed

snel, scherpe prijs

batterij gekocht voor alarmsysteem. Snel geleverd. Eerlijke prijs. Daarna ook via mail wat technische info gevraagd. Elke keer snel en correct antwoord.

Goede en snelle service.

Wilde een IP-camera omn te zien wie er voor de deur staat als er aangebeld wordt. Dat is een mooie HIKVision camera geworden.

Pracht service

Snel geleverd en met leuke promotie.

Scherpe prijs, verzending proces en verpakken kan beter

Super geholpen over de telefoon, ook een scherpe prijs dus geen reden om hier niet te bestellen. DHL is echter een ander verhaal. Bij de buren aanbellen op zaterdag en dan snel doorrijden. In de app geeft DHL aan de eerste aanbieding op maandag te hebben gedaan, terwijl ze zaterdag dus al bij de buren aanbelden. (alles wijst erop dat de bezorger niet wilde leveren) Je hebt als DHL maar een taak. Op dinsdag het pakket ophalen, waarbij de accu ronddanst in de doos. De zijkant van de doos scheurt daardoor open en beschermplastic rolt er vervolgens uit. Misschien de bubbels om de accu heen verpakken / accu vastplakken in de doos / extra schot plaatsen dat de accu niet kan bewegen tijdens transport? (De accu’s zijn te zwaar om los in wat karton te vervoeren. Verder dankbaar dat alles weer werkt en dat men bij H&V prima advies heeft geven. Ga zo door!

Hele goede service en levering.

Goede tekst en uitleg na telefonisch contact.

Goede informatie, veel know how

Plezierige behandeling, nemen alle tijd. Snelle en accurate levering. Terugbelafspraak bij vragen is wat omslachtig. Advies over soort GSM kaart was niet correct (moest een GSM kaart MET databundel zijn). Het hele Ajax systeem werkt perfect, werkelijk een technisch hoogstandje, een absolute aanrader ! Bijvoorbeeld toen schilder vandaag een ruit kwam vervangen sprong glasbreukmelder van Combiprotect bij de 1e tik tegen het raam gelijk aan (meestal test je de glasbreukmelder niet zo gemakkelijk en dit was een echte praktijktest, Chapeau !!) Kortom een systeem (Ajax) van een bedrijf ( alarmsysteemexpert) wat ik aan iedereen aan zou durven raden.

Zeer goed geholpen door Ronald met de instellingen op de PC alsook de instellingen in de app voor de smartphone. TOP

Perfecte afhandeling, zeer goede hulp gekregen van Ronald bij alle instellingen. De uitbreiding zal zeker terug van bij hun komen.

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom