Gewoon heel vriendelijk en geduldig.

Kennis en kunde prettige mensen om mee te werken, zelfs over de telefoon

Ben goed geholpen met al mijn vragen. Installateur heeft alles goed geïnstalleerd en mij uitgelegd hoe alles werkte voordat die weg ging. Top service

Uitstekende ondersteuning.

Problemen na een update van het systeem, systeem was niet meer bereikbaar via de laptop. Door de goede begeleiding en uitleg bleek dat er verschillende versies van de update (door mijn fout) op de laptop en het systeem waren gekomen en kon de fout alsnog makkelijk opgelost worden.

Goed advies over het alarmsysteem

Heb een goed advies gekregen van Mario over een nieuw aan te schaffen alarmsysteem. Hij heeft veel kennis van de producten en het hele systeem kon snel geleverd worden. Zeer zeker een aanrader.

Snel en correct

Overzichtelijke website, snelle service.

Gutes Preis/Leistungsverhältnis

Sehr freundliche Mitarbeiter die auf Fragen eingehen und bemüht sind dem Kunden in jeder Lage zu helfen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service, veel kennis van het product

Camera en beveiligingssysteem zeer vakkundig aangelegd. Over het overleg en uitvoering erg tevreden. Ook de nazorg is prima in orde.

Zeer kundig en hulpvaardig. Alles wordt goed uitgelegd.

Deze is aanbevolen door jullie verkoper voor buiten ten opzichten van een dome camera voor de regen en is veel minder gevoelig voor de regen waardoor het beeld het zelfde blijft bij regen val en daarna.

Alles top

Immer wieder

Snelle , goede service

Goed assortiment, snelle reactie met juiste antwoorden. Correcte levering.

Uitstekend camera systeem!

Fijn camera systeem, goed zicht en veel mogelijkheden

snel accuraat

Ik was een beetje teleurgesteld in het gekochte systeem. Na uitleg en stap voor stap instructie had ik weer vertrouwen in het systeem

Altijd weer perfect.

Al diverse keren heb ik hier een aankoop gedaan. De service is altijd goed en bij vragen wordt ik altijd weer snel geholpen.

zeer correct geholpen

pas een camera aangeschaft en bij het installeren keurig op afstand geholpen zodat alles nu perfect werkt.

Niet volledig kunnen helpen

Mijn jablotron 100 centrale was vastgelopen, daarmee heb ik van jullie ondersteuning gekregen op afstand. We hebben samen tijd bezig geweest het probleem te verhelpen, maar om de centrale te resetten moest ikzelf contact opnemen met Jablotron, heb ik gedaan maar geen reactie. Uiteindelijk zat er niets anders op dan een andere installateur in te schakelen dewelke het dan voor mij heeft opgelost. Dus ik ben tevreden met de moeite die alarmsysteem expert initieel hebben gedaan, maar helaas heeft deze niet voldoende geleid tot een oplossing waardoor ik uiteindelijk waarschijnlijk 2 keer zal moeten betalen.

Snelle en correcte levering van kwaliteitsproducten

Ik was blij verrast door de razendsnelle levering. Alles wat ik besteld had zat erbij en de installatie ging vlot. Heel tevreden.

Goed product met bijbehorende service

Professionele hikvision PTZ camera gekocht. Dag later al in huis. Goede service bij vragen tijdens installatie. Vriendelijk personeel! Betrouwbare winkel.

Deskundig bedrijf!

Top Angebote guter Preis

Die Webseite ist gut aufgestellt ich habe den gesuchten Artikel gleich gefunden zu einem guten Preis . Schneller Versand . Ich würde den Shop auf jeden Fall empfehlen.

Ik heb een positieve ervaring met Alarmsysteem Expert

Ik had op de website van Alarmsysteemexpert snel gevonden wat ik nodig had en dat werd op de eerste werkdag erna geleverd.

Was prima.

Met ondersteunende contact is alles naar tevredenheid afgehandeld.

Sehr schnelle Lieferung und gute Preise

Sehr gute Erfarung gemacht

service is bijna 5 steren

mis ik een beetje meer mogelijkheden om volledig efficiënt klant gerit te zijn, zoals hoe lang ben ik de nvr kwijt? wat word daar er mee gedaan. deze antwoorden mis ik. vriendelijk en kennis van zakken dat wel.

De aankoop maakt geluid wat niet normaal is

De trafo bromt. Dit is mijn inziens niet normaal

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom