Helemaal top. Kan voor mij als leek niet beter.

Voor het eerst dat ik een camera met recorder heb aangeschaft. Er komt best nog wel wat bij kijken, Maar als ik tegen problemen aan liep kon ik via de site direct vragen stellen die dan werden beantwoord. Waar ik het meeste profijt bij had was de afspraak met een medewerker die dan via teamviewer, mee keek op mijn computer en daar instellingen voor mij verzorgde, waardoor alles prima ging werken. Raad deze firma dan ook aan bij iedereen die overweegt een alarminstallatie of bewakingssysteem aan te schaffen.

Al meerdere artikelen besteld. En elke keer weer super service. Klant vriendelijk en iets niet goed of verkeerd dan wordt het meteen opgelost. Zeker een aanrader. Ik zal ook hier blijven bestellen in de toekomst.

Duidelijke uitleg, goede service

Mooi op tijd, na goede voorbereiding alles snel gemonteerd en geprogrammeerd!! Een update van de centrale geïnstalleerd dus kortom perfect

Keurig geleverd

Levering is keurig verzorgd. Producten zijn prima. Persoonlijk vind ik de bijgeleverde instructie te beperkt. Na wat zoeken heb ik de benodigde instructies op de website onder support gevonden. Tip: verwijs actief met QR-codes/ URL's naar de benodigde documenten en/of filmpjes.

Top bedrijf

Al 10 jaar ben ik een regelmatig terugkerende en tevreden klant in Gorinchem. De mannen staan altijd klaar met goed advies en ook de aftersales met o.a. installatie hulp op afstand is naar volle tevredenheid.

Pünktliche und schnelle Lieferung

Alles angekommen, wie bestellt: schnell, unkompliziert und pünktlich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer vriendelijke en kundige monteur.

De problemen die wij hadden zijn keurig opgelost.

een nvr 32 kanalen besteld

een nvr 32 kanalen besteld . en het was weer goed geregeld dank aan mario :)

exemplary

Everything about their service is first class, they make sure you get the right product though good advise, and their after sales service is perfect with experts in every field to help through any problems you may encounter

U bent hier op het juiste adres

Vriendelijk en behulpzaam personeel, door advies tot de koop van de juiste camera gekomen. Zelf de bestelling op gaan halen, ik werdt zeer vriendelijk geholpen en met een bakkie koffie naar huis gegaan.

Gewoon service zoals het hoort

Weet je niet welke camera voor jou toepassing het beste is, neem dan contact op met de mensen van Alarmsysteem expert. Zij hebben de juiste kennis, zijn zeer behulpzaam en bovendien worden bestellingen razendsnel geleverd. Zij ontzorgen écht en wijzen je de juiste weg door 'camera-land'. Kortom: een absolute aanrader!!

Snelle levering en uitleg

Snelle levering en uitgebreide uitleg aangezien harde schijf was vastgelopen

matig

nadat ik de bestelling geplaatst had zag ik dat elders het zelfde product een stuk goedkoper was. aangezien ze op hun website een formulier hebben staan waarop je kunt aangeven dat als je hetzelfde product elders goedkoper zij kijken wat ze nog met de prijs kunnen doen. hierop gelijk gebeld om te vragen of wat nog de mogelijkheden waren. de medewerker die ik aan de telefoon kreeg zou een briefje neerleggen bij de bedervende afdeling maar ze was bang dat er niks meer mogelijk was. na een paar dagen maar weer gebeld. dit omdat het bedrijf niet het pakket dezelfde dag heeft verstuurd zoals ze wel beloven op hun site. gelijk maar gevraagd wat er nu met de vraag over de prijs is gebeurd. het antwoord was dat ze niks meer aan de prijs konden doen aangezien het al betaald was. hierop de spullen weer retour gedaan. zelf met de retour kosten was het product elders goedkoper. mijn klacht over het bedrijf is dus het volgende: a ik wordt niet terug gebeld, b spullen zijn niet, zoals beloofd, de zelfde dag verstuurd, hierbij heb ik rekening gehouden met weekend en feestdagen. c erg kortzichtig de mogelijkheid tot teruggave geld.

Hulp slecht, moest er achteraan bellen.

Hulp met wifi camera installeren slecht, elke keer een andere oplossing en dan ook nog vragen of je geen Windows computer kan lenen van iemand :( omdat je met een chromebook dit niet kan doen. Camera terug gestuurd na 3 dagen uitproberen en dan niet in de camera kunnen komen om deze op wifi te installeren, omdat hij zegt dat de gebruiker niet bekend is.

vriendelijk en snelle afhandeling.

goed en snel advies voor een scherpe prijs .

Snelle levering, geen opmerkingen.

Snelle levering. Zeer correcte service. Marktconforme tarieven.

Helemaal fantastisch

Nadat ik via de email advies over de diverse beveiligingscamera's had gekregen gekozen voor de Dalhua PTZ. Na ontvangst kreeg ik de camera niet werkend. En dan heeft het bedrijf een fantastische hulplijn. Afspraak gemaakt en vervolgens opgebeld door Ronald. Deze heeft vervolgens alles goed ingesteld. Dit is echt een bedrijf om aan te raden. Wat een top service. De volgende keer bestel ik hier weer.

Sublieme service

In 2014 heb ik tegen een redelijke prijs een Jablotron 100 alarmsysteem gekocht bij alarmsysteemexpert.nl. Elke keer als ik een vraag over de installatie had hebben zij mij snel en vakkundig geholpen. Zelfs nu na 6 jaar bieden zij nog alle support. Bedankt daarvoor.

Vriendelijk en heel goed advies en service.

Rene heeft steeds heel adequaat mijn vragen beantwoord! Toen ik de camera´s geïnstalleerd had en er niet uitkwam om de bewakingscamera´s op te starten heeft Ronald met heel veel deskundigheid en geduld via TeamViewer geholpen totdat alles werkt, nogmaals dank je wel. Daarom ben ik 100% tevreden met de werkwijze van AlarmsystemenExpert.nl !

Artikel precies zoals beschreven.

Gemakkelijk Direct beralen, bijna dag later in huis super

Alles PERFEKT

Online bestellt, wurde prompt geliefert. DANKE.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel veel dank aan de medewerkers van het alarmsysteem. De gekochte referentie van de camera bestond niet in het zwart. Na een e-mail, 2 dagen later een in het zwart gespoten camera ontvangen. Super, 1000x bedankt voor jullie service.

Reibungsloser unkomplizierter Einkauf top zufrieden

Top auftreten des online Shops,guter Service schnelle Lieferung rund um zufrieden... Würde wieder einkaufen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed advies een heel erg tevreden met de producten

Meerdere keren van goed advies voorzien waardoor we een perfect beveiligingssysteem hebben. Makkelijk te bedienen en uit te breiden.

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom