Goede en snelle service

Goede ervaring

Nog maar gisteren geleverd wegens feestdagen moet nog alles activeren en instaleren volgend weekend.

Nog niet.

prijs en levering correct in verhouding

juiste uitleg en service , levering correct op te volgen

Meer dan perfect!

Echt super service en ook super geholpen! Houden zich ook aan de afspraken.

Zeer professioneel

Iedere keer dat ik beroep heb gedaan op Ronald steeds een duidelijke uitleg en altijd tot een oplossing van de probleemstelling gekomen. een dikke pluim.

Vlotte bestelling

Jammer dat we bij de tweede levering geen sticker van camerabewaking ontvangen hebben.

Perfect communication and exceptional service

Great products, perfect customer orientation, fast reply and great delivery (service and packaging)

Niet goed

Ik heb 3 buitenlanden met een zonnepaneeltje en een account gekocht . Voor zo n €65 . Zo branden bijna nooit en als het bewolkt is dan doen ze niks. Een miskoop . Mvg Martin Garstenveld

Alles bestens

Sehr schnelle Lieferung, sogar zwischen den Feiertagen. Alles so angekommen wie bestellt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vakkundig geholpen en een sypthathieke medewerker .

Monteur heeft probleem opgelost en goede voorlichting gegeven.

Super geholpen, zeer geduldig!!!

Hikvision camera gekocht en mij als leek lukte het niet met de installatie. Met telefonische hulp en TeamViewer zeer goed tot 2x toe geholpen (door Gijs). Wat een geduld en kennis, neemt alle tijd en blijft geduldig en lost alle vragen die je hebt op. Ik kan niet anders dan hier een dikke 10+ voor geven.

All perfect!!!

In AlarmsysteemExpert.nl, a team of competent, helpful and highly professional people works. In their vast catalog, I found, at excellent prices, the products that I needed and that other sellers were either unable to offer at competitive prices or refused to ship to my country (Italy). Special thanks to Rudy, a very kind and helpful person. It was a real pleasure

Duidelijke website en snelle levering.

Wil verder niet lastig gevallen worden, heb een hekel aan dit soort beoordelingen.

Je krijgt een goede uitleg als je belt om de juiste keuze te maken.

Verkoop en prijzen goed, uitleg daarna lastiger

Door de verkoop heel goed geholpen, duidelijk verhaal, nette prijzen etc. Daarna is het maken van een service-afspraak via het systeem handig, alleen je krijgt bijna geen handleiding bij het systeem dat je gekocht hebt. Tijdens de service-afspraak wordt je op afstand geholpen, maar dat gaat allemaal zo snel (en omdat je geen handleiding krijgt is het wel erg lastig om daarna zelf iets in te stellen). Ik had wel voor zelf monteren gekozen, want al mijn bedrading was al aanwezig, maar het werkt allemaal niet echt goed nu.

Top kwaliteit voor een top prijs!

Na een gedetailleerde offerte op maat te hebben gekregen, heb ik de bestelling geplaatst en 2 dagen later was dit afgeleverd aan de deur. Vakkundig verpakt zodat er niets beschadigd kon raken door transport. Ondertussen is alles al gemonteerd en in dienst gesteld. Alles werkt perfect!!!

Snelle , en goede sevice. Ook reacties op de mail.

Uitstekend verpakt

Snelle en goede montage en uitstekende werking. Voldoet geheel aan mijn verwachting.

Great service and fast shipping

I bought an Ezviz smart chime, it was shipped promptly, and arrived within a week or so. I got all my questions answered beforehand, great communication and service, definitely recommended.

Zeer goede camera Zeer goede service

Alles perfect geregeld

Ik kan geen betere dienstverlening wensen

slecht

twee keer verzendkosten betalen dit is te gek.

goed materiaal, goed beeldkwaliteit, vriendelijke verkopre.

het systeem is voor een leek best moeilijk te programmeren, maar via hulp online goed gekomen.

Alles in Ordnung

Alles in Ordnung

Professioneel

Goed advies

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom