Kwaliteit aan de juiste prijs, snel geleverd.

Kwaliteit aan de juiste prijs, snel geleverd.

Het duurde even een paar dagen. Maar product is geleverd. Goed verpakt.

Zeer hulpzaam

Snel opgestuurd, door de post kwijt, contact gehad en dag erna toch nog product ontvangen!

heel tevreden met dit filter

bij de aankoop van de droger waren 2 filters dus telkens 2 filters schoonmaken dit is veel praktischer 1 filter die het prima doet. ook werden we goed op de hoogte gehouden wat betreft de verzending

top materiaal, en super snel geleverd

Top kwailteit

Snel geleverd , goede produkten

Makkelijk zoeken in uitgebreid assortiment. Producten orgineel en snel geleverd. Zeer tevreden.over service.

Perfect.

Besteld en de volgende dag geleverd

Snelle en juiste levering!

Snelle en juiste levering!

Snelle levering,vriendelijk geholpen. Goede afwikkeling retour goederen.

Na ontvangst van mijnl foutieve bestelling, nog diezelfde dag de juiste onderdelen voor mij besteld die waren er nog diezelfde middag en konden ook nog die middag worden omgeruild.De financiële afwikkeling is ook prima verlopen. Alleen maar complimenten.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Slecht, ik krijg geen antwoord op een kapot onderdeel

Een onderdeel was kapot in de doos, gemeld maar totaal geen antwoord. Als dit verholpen is positiever.

Keurig netjes afgeleverd

Goed en verzorgd verpakt

Ruim assortiment en snelle zorgvuldige levering

Het flessenrek van mijn 20 jaar oude, maar verder prima werkende koelkast, viel bijna uit elkaar. Fantastisch om een passend nieuw rek te kunnen vinden bij jullie. Handige zoekfunctie.

super

All was perfect

Heel snel geleverd

Prima levering en heel snel

Uitstekende service

Zou er zo weer kopen.

Goed, probleem netjes opgelost.

Makkelijke overzichtelijke site. Gemakkelijk om hetgeen je zoekt te vinden en vervolgens te bestellen.

snel en goed geregeld

bestelde arikel is snel geleverd

Prima shop!

Goede service.

Keurig

Mijn onderdeel netjes en keurig ontvangen

Onderdelen netjes verpakt

Twee kleine onderdelen voor de koelkast besteld. Deze waren netjes verpakt en omdoen aan de verwachting.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Perfect!!

Aanbevolen

betrouwbaar

Helaas staat de naam “Siemens” niet op het onderdeel ! Dat onderdeel (boterklep) was de enige plek waar de naam van het merk opstond! Jammer