Correcte afhandeling.

Eerst verkeerde afdekplaatje opgestuurd maar nadien de juiste opgestuurd en terugbetaling gedaan.

Slecht

Ik heb een lagerset op typenummer besteld voor mijn wasmachine. Het doosje was met schilderstape dicht geplakt. In het doos zat nog een factuur van een klant uit België. Na dat ik de afdichtring had geplaatst kwam ik er achter dat de twee kogellagers en de keerring niet de juiste maat hadden. Deze heb ik nog snel kunnen halen bij een mechanisatie bedrijf hier in de buurt.

Snelle bezorging

Snelle levering, tevreden met het product

Binnen 4 dagen geleverd, klopt niet helemaal met voor 17 uur besteld volgende geleverd maar wel maar wel met de info elders op de site.

Vakbekwaam personeel en snelle service

Na telefonisch contact over foutief artikel heeft men geholpen en passende oplossing gezocht. Alleen eigen kosten retourneren vind ik minder fijn.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Eenvoudig te bestellen en te vinden welk artikel je moet hebben, de volgende dag al geleverd

stofzuiger aansluiting

Ik heb een wisselstuk besteld voor mijn mini stofzuiger en het was waarlijk een nauw aan sluit stuk van het geheel bedankt witgoedparts

Prima service en goed verpakt

Snel + correct

Snelle levering origineel onderdeel

Precies wat ik zocht.

Fijn om het gezochte onderdeel gevonden te hebben en de koelkast weer normaal te kunnen gebruiken.

Bestelling defect scharnier koelkast

Snel gevonden in de beschrijving van het scharnier en goede controle mogelijk aan de hand van het koelkast nummer. Nabestellen de volgende dag geleverd.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en prima product

Een vervangend draai plateau voor de magnetron besteld. De imitatie is een stuk voordeliger, maar past prima.

Prima voor elkaar

Goed product en goed aangeleverd

X

Product door mijzelf verkeerd besteld. Na contact p opgelost.

Perfect!

Alles naar wens :) bedankt!

Goed geregeld

Goed geregeld bij mee

Top service & uitstekend personeel

Goede kwaliteit spullen Top zaak

Snelle levering.

Snelle levering maar onderdeel nog niet geïnstalleerd.

Goed advies

Nieuwe lade voor vriezer besteld. Even gebeld voor het juiste model. Hij werd snel bezorgd en past perfect.

correct en snel

correct en snel

Good quality

Good quality and fits perfectly

Zeer goede hulp bij tel contact ivm de keuze voor het goede product!

Eerst even gebeld voor het juiste product werd goed geholpen. Daarna product besteld en werdt op de juiste tijd afgeleverd.