Juiste en snelle levering

Weer een juiste en snelle levering!

Snelle levering en de goedkoopste

Bestellen op de website was soepel, snelle levering en de goedkoopste. Positieve ervaring!

Zelfs buiten openingstijden geholpen

Het bestellen ging makkelijk en gisteren langs gegaan om de onderdelen op te halen. Ik was er helaas pas om 17.45 terwijl ze om 17.30 sluiten. Ik had het geluk dat ze nog aanwezig waren. Ze hebben me alsnog direct geholpen. Geweldige service. Bedankt

Heel tevreden

Past perfect , vlugge levering, dank u

Perfect geregeld.

Volgend afspraak en goed verzorgd in verpakking.

Snelle levering van gewenst product

Heel blij dat de ontbrekende onderdelen van onze vaatwasser verkrijgbaar zijn.

Doet wat het beloofd.

Top!!!

Super snelle levering en top kwaliteit! Bedankt.

Vriendelijk, snel en betrokken

Super aardig, behulpzaam, betrokken en tegen strakke prijzen

Geen code

Geen track en trace code en geen link om te volgen

Snel geleverd!

Het artikel is precies zoals ik wilde en werd snel geleverd!

Accuraat

Twee onderdelen besteld, na twee dagen geleverd. Zeer tevreden

Snelle levering, prima stukken en zeer vriendelijke en geduldige klantendienst. Prijs/kwaliteit dik in orde. Ik ga hier nog meer bestellen.

Snel antwoord snel verzonden.

Op zoek naar een nieuwe diepvriesklep… twijfelen dus toch maar even gemaild. Antwoord binnen 24 uur en enkele dagen goed verpakt de juiste diepvriesklep in huis

Zeer snelle levering

Mijn bestelling, een inzetstuk van glas voor een inbouwoven, werd op minder dan 24 uren geleverd.

goede ervaring

alles snel en vlot verlopen

Zeer snelle levering van onderdelen

In de middag besteld en de volgende ochtend in huis.

Goede website, snel geleverd.

Dank zij de goede website heb ik snel het juiste onderdeel kunnen vinden (motor voor een Bosch stofzuiger) wat niet bepaald vanzelfsprekend is wegens de oneindige varieteit aan onderdelen per merk. De levering was binnen de 2 dagen zoals beloofd en democratische prijzen.

Goede service en het juiste product

Ik heb een positieve ervaring gehad met mijn bestelling. De communicatie was goed en het product werd snel geleverd.

Klantvriendelijk zeer tevreden

alles zeer goed

prima prijzen en snelle verzending

Prima en snel product ontvangen

Goed product echter een dag later geleverd

Product was netjes verpakt en werkte naar behoren. Echter op de website staat voor 1700 besteld de volgende dag geleverd. Helaas was dat niet het geval. Smorgens om 11.00 uur besteld. De volgende dag was het er niet. Een dag later wel

Perfect !

Heel vlugge service en het onderdeel past uitstekend.

Erg goede service

Zeer tevreden, erg goede service en communicatie toen er per abuis het verkeerde product geleverd werd