Super goed.

Vandaag besteld, morgen in huis klopt helemaal. Artikel voor een koelkast die al zeker 12 jaar oud is past perfect.

De juiste onderdelen, snel geleverd.

Het onderdeel konden we snel afhalen in het magazijn.

Goede service, het onderdeel lag klaar bij het magazijn en werd daar zelfs bij de auto afgeleverd.

Goed geholpen bij vragen

Kundig advies zodat juiste onderdeel besteld kon worden.

Makkelijker besteld en netjes geleverd.

Juiste artikel, goed te vinden, snel geleverd en de prijs was veel lager dan bij de concurrentie.

Misleidend

Ze adverteren met “vandaag besteld is morgen in huis” ik heb 6 dagen op het onderdeel moeten wachten. Geen inhoudelijke reactie op mijn mail gehad, alleen een standaard mail met een track en trace code. Onderdeel is wel naar behoren.

perfekt advies service en verzending

snel telefonisch advies en snel in huis

Super geregeld

Ga zo door dik tevreden

Perfect.

Origineel onderdeel, snelle levering, prima prijs

Heb voor mijn meer dan 30 jaar oude oven een nieuwe afsluitring besteld. Snel geleverd, en voor een prima prijs.

Snelle en vlotte levering

Snelle correcte levering voor prima prijs

Zeer positieve ervaring en zal waarschijnlijk in de toekomst meer bestellingen plaatsen

Snelle levering en vakkundig geholpen

Voor een wat oudere type vaatwasser had ik een afvoerslang nodig. De eigenaar wist mij precies te vertellen welk type nummer slang ik moest bestellen. Deze past precies!

Geleverd, en paste ook nog

Opgezocht internet een flessenbak voor mn koelkast, nou goedhoor

Snel bezorgd en veel keuze

Goede originele producten en snel bezorgd.

Duidelijke info (tel)

Duidelijke info omtrent betreffende artikel. Telefonisch snel geholpen. Artikel vlgs voorwaarden snel geleverd.

Snelle en goede afhandeling

Ik had een nieuw draaipunt nodig en ben top geholpen, telefonisch snel contact en daarna op de website besteld, volgende dag in huis.

snelle goede service

Duidelijke site om te kunnen.bestellen,snelle zending en goed ontvangen.Prijs redelijk.

Supersnelle levering!

Snel en goed

Een onderdeel voor onze Bosch steelstofzuiger besteld en de volgende dag al binnen. Prima.

Snelle levering, tevreden over het product. Top, bedankt. +++

goede service en snelle levering

goed en snel en vriendelijk geholpen aan de telefoon.