Prima artikel

Werkt goed alleen het afsluiten gaar niet zo goed

Precies het goede product

Snelle levering, en artikel past heel goed.

Prima artikel, snel geleverd

De plaat past prima, we zijn er erg blij mee. Jammer dat hij wat prijzig was, anders 5 sterren.

snelle levering en een concurrerende prijs

snelle levering en een concurrerende prijs

Prima levering zeer tevreden

Prima levering

Snelle levering en producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Alles naar wens

Duidelijke website

Onderdeel binnen 1 dag binnen….goed verpakt en was top!

zie onder

eerste keer bijzonder snel geleverd. wel beetje duur tevreden

Ik heb eindelijk het juiste product gevonden voor mijn beko droogkast, ik ben heel tevreden.Mijn droogkast kan weer op volle toeren drogen.

Duidelijke site

Snel mijn onderdelen gevonden en verzonden

goed en snel geleverd

perfect gewoon

Zeer slecht

Online bestelling gedaan. Gekozen om de bestelling op te halen. Zou een paar dagen duren, maar kreeg enkel een mail met daarin de melding dat er een link naar een tracking nummer zat. Geen link gehad en ik had gekozen om het op te halen. Nu al 9 dagen verder en niks vernomen.

Goede prijs voor originele Siemens onderdelen

Witgoedparts heeft het onderdeel die ik nodig had voor mijn Siemens wasmachine 30% goedkoper dan de eigen winkel van Siemens, en alle anderen. Ik twijfelde een beetje of het een origineel Siemens/Bosh-onderdeel zou zijn; totdat het arriveerde. Het is inderdaad origineel Siemens/Bosch! Nu weet ik het. Als ik in de toekomst reserveonderdelen nodig heb, controleer dan altijd eerst Witgoedparts!

Klopte niet

Ik bestelde om merk type en de maten van de pomp kwamen niet overeen dus heb nu een pasplaat gemaakt

Goed product snel geleverd.

bestelling netjes op tijd

De bestelling was keurig verpakt en binnen de vantevoren opgegeven levertijd.

I did not receive my item.

Where is it? Is it still possible to pickup my item?

Goede website Correcte snelle levering

Prima geroggeld

Goede info

prima service en product

Een afvoer pomp voor wasmachine gekocht en geplaatst. Het werkt goed. Ben tevreden.

Heeft te lang geduurd en mis 2 schroeven

Top service, ook bij een retour gezonden artikel

Top service, ook bij een retour gezonden artikel

Snelle goede levering

Heb een artikel gekocht in de avond de morgen erna was het al bezorgd

Bijna 100% tevreden

GeGoogled voor 'n stofzuiger filter. Uitgekomen bij Witgoedparts. Bestellen en betalen met iDeal ging prima. Zeer nette prijzen. Bij bestellen aangegeven dat ik artikel wilde "afhalen". Kom wekelijks langs de winkel. Krijg dag na bestellen email "Pakket is onderweg", alleen zonder track en trace. Dat heb je natuurlijk bij afhalen niet nodig. Maar hele email was gericht op thuis afleveren, dus was eigenlijk niet echt duidelijk of artikel ook in de winkel klaar zou liggen. Misschien suggestie, voeg in de mail regel toe, bijv: "Heeft u gekozen voor afhalen dan ligt het artikel vanaf nu voor u klaar in de winkel" Zou ook kunnen dat artikel vanaf andere locatie wordt verstuurd en nog niet in de winkel is, voor mij als klant is dat gissen. Even gebeld en dat was dus ook 't geval. Snel opgehaald en in gebruik genomen. Bedrijf en artikel, OK !!!