heldere website, snel geleverd

heldere website, snel geleverd

zeeer vlot, verpakking kan echter veel kleiner en dus goedkoper,

Prima geleverd

Past goed in de koelkast

defect onderdeel geleverd

een nagemaakt(3d print) geleverd onderdeel wat niet goed is geprint waardoor mijn app nog steeds niet werkt! na contact moet men eerst met de leverancier overleggen wordt er geroepen ?

Besteld en volgende dag geleverd

Vlotte service

Prima service en stipte levering.

Super winkel en snelle service

Eerste keer gekocht en was geweldig

Zeer snelle en correcte aflevering

Bestelling ging vlot na vooraf verkregen informatie.

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt

Goed te vinden op internet, goede prijs, snelle levering

Verzending duurde een paar dagen maar alles is verder goed gegaan. Doorgebrand verwarmingselement van de oven zelf vervangen en de oven werkt weer als nieuw.

Snelle levering en service

Snelle levering van de juiste koolborstels

Witgoedbedrijf dichtbij, in mijn eigen woonplaats

Goede service, telefonisch bereikbaar, snelle levering

Na telefonische ondersteuning de volgende werkdag leverbaar

Geleverde producten voldeden aan alle verwachtingen.

Tijdig geleverd, goede prijs

Geen 5 want de mail komt om 03:00 snachts binnen en dit vind ik niet prettig

Geen 5 want de mail komt om 03:00 snachts binnen en dit vind ik niet prettig. Heel behulpzame correcte en snelle support aan telefoon :) Toch 5 vanwege de support gegeven

Levering duurde lang

Tijdens het bestellen stond er de volgende dag in huis. Na een week alleen de factuur ontvangen via de mail. Zelf gebeld en toen werd mij verteld dat het product niet op voorraad was en volgende week zou binnenkomen bij mij. Dat klopte ook, maar ik had het fijn gevonden als ik hierover was geïnformeerd. Verder was levering en product prima.

Helaas niet volgende dag geleverd

Jammer dat het niet klopt met voor 17 uur besteld volgende dag in huis, zoals vermeld op jullie site . Heb 8 febr besteld en werd 15 febr geleverd , maar verder top

Matige communicatie

Na bestellen hoorde ik dagen niks. De meneer aan de telefoon heeft mij wel goed geholpen met een vraag over het product waarvoor hij de leverancier belde en voorts mij daarover terugbelde.

Service

Goede service en scherpe prijzen.

Goed dat dat online bestellen

Goed geholpen en snelle levering

Op zoek naar een verwarmingselement, even gebeld of dit het juiste vervang onderdeel was en goed geholpen thx

Niets op aan te merken