Nette en tijdige levering

Super goed

Correcte afhandeling

Prima verwerking en bericht over de verzending van het gekochte..

Snelle juiste bezorging

Koelkast scharnieren binnen een paar dagen in huis inclusief montage handleiding voor een schappelijke prijs.

Prima site. Onderdeel voor mn koelkast goed gevonden en snel geleverd

Betrouwbaar, behulpzaam met nette klantenservice.

Toen ik het artikel ging bestellen heb ik gebeld of ik het juiste artikel had. Ik werd heel netjes geholpen. Na bestellen was artikel week later nog niet geleverd. Op mijn mail hierover werd snel en netjes gereageerd. Het artikel was nog niet voorradig. Kleine tip, licht de klant hierover in. Toen artikel was aangekomen bij de leverancier werd het snel en goed verpakt verzonden. Bedrijf is zeker een aanrader.

Service

Heerlijke geuren

Il bucato di Adele geuren wasParfum. Roomspray en wasverzachter.. ik kan niet genoeg krijgen van dit merk de wasParfums en de Spray zijn als n heerlijke schone was die buiten heeft gehangen … duur maar heerlijk en goed Made in Italy 100% green geen troep !

Bestelling twee week later dan afgesproken.

Mijn bestelling arriveerde na meer dan twee week i.p.v. 1dag. Daarnaast moest ik zelf achter de informatie aan waar het bleef. Hierin reageert het bedrijf niet proactief als het zijn beloftes niet nakomt. Heel irritant.

correct

zoals het moet

Product is niet goed afgewerkt

Product is niet goed afgewerkt. Er zitten allemaal scheuren in het plastic.

Pakketje kwam op tijd aan en ik kon gelijk de lamp in mijn oven draaien Ik vind het goed

Onderdelen voor mijn stofzuiger gekocht. In 2 dagen geleverd.

Grote keuze.

Ze hebben een groot assortiment. Dat is heel fijn. Ik bestelde twee filters voor de droogmachine. Die hadden ze, ondanks dat ik nog een oude machine heb. Alleen duurde het wel enkele dagen voordat ik ze had. Ook werd het in een te grote doos verstuurd. Het had gemakkelijk een brievenbuspakketje kunnen zijn. Nu moest ik best veel verzendkosten betalen.

Leveren is drama!

Ik wacht al langer dan een week op mijn bestelling, terwijl het pakket volgens witgoedparts al bij PostNL ligt. PostNL zegt nog niets te hebben ontvangen, wie spreek de waarheid?!

telefonich kontact gehad besteld snelle levering super

telefonich kontact gehad besteld snelle levering super

Vriendelijk personeel en snelle levering

Alles perfect volgens afspraak gegaan!

Alles perfect volgens afspraak gegaan!

Geweldig snelle levering

Ervaren

Goede ervaring

Simpel en goed

Met het serie nr snel de delen gevonden

Op serie nr zoek je makkelijk de onderdelen op. Levering daarna is snel!

super

super

Perfect geregeld op tijd geleverd

Makkelijk en snel

Ik had een onderdeel nodig van mijn Amerikaanse koelkast vond het onderdeel Klik het aan en besteld op zondag. Maandag mail dat het in behandeling was en dinsdag in huis.

Goede service !!

Nieuwe termos kan besteld voor koffiezet apparaat, de kan werd kapot bezorgd, na telefonisch contact werd direct een nieuwe toegestuurd, fantastisch, hartelijk dank

Snel, op tijd!

Prima service!