Slechte communicatie over wanneer mijn bestelling klaar was.

Geen bericht wanneer ik mijn bestelling op kon halen.Kreeg mail dat het verzonden was en binnenkort een track en tracé volgt,terwijl ik het af zou halen.Daarna hoorde ik niks neer. Uiteindelijk zelf gaan bellen, werd toen vriendelijk te woord gestaan en ik bleek zoals meerdere een verkeerde mail te hebben gehad.De volgende dag ben ik het ook gaan halen.

Helemaal top

Stuurde een mail met de vraag welke transportbouten ik nodig had voor een bepaald type wasmachine. Razend snel antwoord met daarin de link naar het juiste onderdeel en binnen 24 uur geleverd. Top

Duidelijke website snelle bezorging

De koffie machine deed het niet meer helemaal goed , een nieuw onderdeel was snel besteld

Snel

Onderdeel snel ontvangen. Ondertussen hadden we toch besloten een nieuw apparaat te kopen. Onderdeel kon retour. Ook zeer snel was het geld weer terug gestort. Wij raden dit bedrijf zeker aan. Erg fijn.

Leveringstijd

Levering duurde veel langer. Voor de rest prima .

Prima service. Snelle levering.

Goede dienst verlening!

Goede dienst verlening.

Verkeerd wisselstuk

Ondanks juiste omschrijving op website heb ik een wisselstuk ontvangen dat niet past voor de opgegeven machine

Niet betrouwbaar

Nu bijna 4 weken na besteldatum. Artikels waren volgens de site op voorraad. Na 1 week gecontacteerd en kreeg belofte dat verzending zou gebeuren. Nog een week later opnieuw gecontacteerd. Onbeschofte retour;”uw huisnummer ontbrak !!”. Voorgesteld om te refunden maar track & trace gekregen, nog een week later zijn artikels nog steeds niet aangekomen bij postnl. En opnieuw geen reaktie.

Snel en eerlijk

Goede ervaring ,snel en voordelig Aanbevelingswaardig

Geleverd wat ik bestelde

De rubbers passen beter dan origineel. Tevreden met de levering.

Na een telefoontje het onderdeel direct kunnen ophalen. Dikke prima.

Niet positief

De grote diepvrieskast had al twee barsten bij aflevering.Omdat ik tegen het gedoe van het terugsturen en opnieuw bestellen van een onbeschadigd exemplaar opzag (het ding past niet in de fietstas) heb ik het maar zo gelaten

Zo blij mijn onderdelen hier te vinden zodat ik mijn machine kan blijven gebruiken. Juiste onderdelen en makkelijk te vinden met serienummer van apparaat zelf.

Snel en goed ingepakt ontving ik het koelkastonderdeel dat ik nodig had. Top !

Uitstekend!

Deskundige informatie, vlotte levering

Prima levering

snel en correct verzonden

Zeer onteveden

Lange levering meer dan 1 maand Niet duidelijk hoe te retourneren behoort contact opgenomen te worden per telefoon Alleen pakbon en nagenoeg niet te lezen Op pakbon staat niet eens op welk tel nummer contact op te nemen.

Juiste product, goed geleverd wel erg duur

Het was aardig wat zoekwerk om de juiste vriezerlade te vinden. Eenmaal het productnummer was het zo gevonden op de site. Wel vonden we het wel erg duur dat 3 plastic pakjes 120 euro moeten kosten. Over de levering werd gecommuniceerd en het was goed verpakt.

Klaar en duidelijke omschrijving van het bestelde artikel

Binnen 24 geleverd. Zeer tevreden.

kwaliteit en snelheid

Uitstekende kwaliteit van het reserveonderdeel en snelle levering. Marktconforme prijs

Goede service en vriendelijke mensen

Goede service en vriendelijke mensen

Goede en snelle levering top!

Goede en snelle levering top!