Goede site Snelle levering

Juiste product snel geleverd

Snelle levering voor een scherpe prijs.

Pomp voor vaatwasser gekocht, product precies zoals omschreven.

Er staat op de site binnen 1 dag bezorgd Het duurde 2 weken Eerst nemen ze de telefoon niet op Beantwoord geen mail!

Ik heb nog niks ontvangen

Wacht al 2 weken . Het is er nog steeds niet.

Communicatie over levertijd en voortgang moet veel beter

Langere levertijd dan op de site vermeld. Geen communicatie hierover. Dus je moet geduld hebben. Correcte levering, gunstige prijs.

Aan telefoon goed geholpen, afhaal was veruit slecht!

Ik.moest een glasplaatje hebben, degene aan de telefoon heeft deze toen toegevoegd zodat ik hem kon bestellen. Dat lukte. Zou de volgende dag op kunnen halen bij witgoed. Geen mail, niks ontvangen. Gebeld, bleek niet geleverd. Zou volgende dag zijn. Wederom niets... dag daarna 4x gebeld voordat we iemand aan de lijn kregen, bleek wel binnen nu. Nog steeds geen enkele mail gehad. Dus 4 dagen bezig geweest voordat het glasplaatje in huis was..... Volgende keer zoek ik een ander bedrijf denk ik..

Slecht

Een ster, het pakje dat donderdag bezorgd zou worden, is nog niet binnen.

uitstekend

snelle verzending, binnen een dag ontvangen

Heb ik bij de bestelling al kenbaar gemaakt !!

Zal in de toekomst hier niet bestellen. Bij bol ruim 50 euro duurder maar wel in twee minuten KLAAR.

Verzending duurt erg lang!

heb 14 dagen moeten wachten op levering, na 7 dagen gemaild, werd beloofd dezelfde week nog levering, maar duurde uiteindelijk toch nog bijna een week langer. Als je haast hebt, niet hier bestellen!

Niet tevreden

Product besteld dat op voorraad was en betaald. Bevestiging en factuur ontvangen. Op de site staat voor 17.00 uur bestekd is morgen in huis. Nou bij mij niet. Na bijna een week een mail gestuurd, maar werd niet op gereageerd. De volgende dag nog maar eens gemaild en toen een goed uur daarna een antwoord op mijn 1e mail. Twee dagen later had ik mijn bestelling eindelijk in huis. Wat ik ook opmerjelijk vond dat het bedrijf telefonisch niet bereikbaar was. Geen goede ervaring en weet niet of ik hier wel weer wil gaan bestellen. Product was wel goed.

goede snelle service

binnen 1 dag het juiste product bezorgd.

Snelle levering en goede prijs

Zoutdop voor mijn afwasmachine gekocht. De prijs was lager dan bij de fabrikant. En gelukkig binnen een paar dagen geleverd.

Prima dienstverlening zoals je verwacht

Product voldoet aan verwachting

Snel geleverd tegen een goede prijs

Een ramp

Zeer slecht

Snelle levering prima gedaan

Kwaliteits producten aan een correcte prijs!

Zoektocht naar spareparts frigo Bosch. Overal belachelijk hoge prijzen, maar niet bij Witgoedparts. Juiste prijs en kwaliteit.

Snel en goed verpakt.

Snel geleverd Netjes verpakt

Goede prijs, goede service

Gemakkelijk te bestellen, snel en zeer goed verpakt geleverd.

Toppie nr wens

Nooit ga ik daar weer bestellen.

Er zou 1 tot 3 dagen levertijd zijn. Dat werden 2 weken. Dit zonder bericht. Reageren niet op mails en telefoon. Maar ergste is dat het product niet origineel blijkt en niet goed past. Op kunnen lossen door deel van het eigen product te gebruiken.

Vervelend

De bezorging van de besteld onderdeel heeft te lang geduurd zonder informatie. Telefonisch contact was zeker niet vriendelijk!