Info kan beter

Geef op de website aan dat het een vervangende artikel is en niet alleen op de pakbon. Ik ging ervan uit dat het originele onderdelen van LG waren (ook het LG logo bij het artikel) Onderdeel was niet 1 op 1. De gaten van de schokbreker waren kleiner. Heb de pin die door de schokbreker ging aangepast.

Voldoet aan verwachtingen

Gaat zoals je verwacht. Juiste product snel geleverd tegen een scherpe prijs.

Prima prijs, supersnel geleverd

Op zoek naar een raampje voor het verlichtingsdeel van onze oude Pelgrim afzuigkap, kwam ik uit bij Witgoedparts. Daarbij viel de lage prijs op, t.o.v. sommige andere aanbieders. Toch een klein beetje angstig heb ik het raampje besteld, en twee dagen later werd het al - stevig verpakt - afgeleverd door PostNL.

Positief, onderdelen zijn correct en tijdig aanwezig

Snel en correct onderdeel geleverd

Moeilijk onderdeel voor onze whirlpool oven gevonden en snel aan huis geleverd op zaterdag zodat we toch terug snel aan het bakken waren.

Super snel.

Binnen 2dagen in huis.

Heel slechte ervaring

Er werd een compleet ander product geleverd dan bestelt was. Vervolgens bleek dat het bestelde product helemaal niet leverbaar was bij Witgoedparts. Het werd mij gevraagd om het product te retourneren op eigen kosten. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar en de mails waren ronduit onvriendelijk. Zeer slechte zaak!

Goed product en snel goed verpakt geleverd, top!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goed, communicatie kan beter

Ik kreeg een track en trace bericht? Terwijl Ik het zou moeten ophalen. Was een beetje verwarrend, gelukkig lag het product bij Witgoedparts op me te wachten.

Juiste onderdeel, juiste levering

Wat je zou verwachten, maar helaas niet altijd krijgt bij anderen! Duidelijk, overzichtelijk & betrouwbaar!

Snelle goede service

Bestelde artikel was binnen een dag verstuurd.

correcte snelle levering

Ik had eerst verkeerde steun besteld. Tweede bestelling klopte prima

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en de artikelen zijn perfect voor mijn vaatwasser

positief

Ik had iets besteld wat ik niet meer nodig bleek te hebben. Na één telefoontje was het geregeld en werd er een creditnota gemaakt en teruggestort. Bijzonder goeie service!

Scherpe prijs. Snelle levering.

Scherpe prijs. Snelle levering.

Eerst telefonisch contact gehad. Er werd uitgezocht welk onderdeel ik nodig had. Besteld en werd snel geleverd. Alleen jammer dat het onderdeel niet past

Doen wat beloofd wordt

Heel snel bezorgd , zeer goed ingepakt

Snelle levertijd, ook tijdens feestdagen

Goede snelle service

Goed en snel geleverd

aangenaam verrast

Het stuk was niet in voorraad,maar toch was het redelijk snel geleverd.Degelijkekwaliteit en goede service!

Fantastische service

Topgasten daarzo

supersnel en precies wat we nodig hadden

volgende keer zeker weer hier

Goed product

Overzichtelijke website, goed product en ook snel geleverd.

Volgende dag geleverd