Geweldig geholpen en witgoed heeft mij gebeld om te over leggen waar maak je dat nog mee Prima zaak

Zeer snelle levering en alles netjes en correct ontvangen!

Ik ben een super tevreden klant! Dit was mijn eerste bestelling op deze website en eerlijk gezegd had ik mijn twijfels en vreesde ik of ik mijn bestelling correct en op tijd zou ontvangen (vooral gedurende de drukke feestdagen) maar mijn twijfels waren onterecht, integendeel. Alles was correct en ruimschoots op tijd geleverd met een goede trackinginformatie en de juiste goederen zoals omschreven op de website. Kortom een betrouwbare webwinkel en trouwens veel goedkoper dan andere vergelijkbare sites. Ik zou dit een ieder aanbevelen!

correct geleverd

op tijd

Uistekend bedrijf

Ovendeur glas besteld volgende dag al in huis dus met kerst kunnen we de oven weer gebruiken. fijne feestdagen toegewenst.

Onjuiste info op website, gratis levering vanaf 75 euro, bestelde 4 flessen en kreeg nog 7,9

Op website staat gratis levering vanaf 75 euro, bestelde 4 flessen, en nog wordt er 7,9 euro aan transport gerekend. De dag van levering was ik de hele dag thuis,s, mijn adres was goed aangegeven, toch leverde Post.NL in een post NL leverpunt. Ik ben blind en was genoodzaakt een taxi te nemen naar dit afleverpunt. U begrijpt dat ik deze opeenvolging van teleurstellingen zal meenemen in mijn keuze de volgende keer te bestellen. Ik vraag op basis van uw melding van gratis leveren vanaf 75 euro bedrag terug te storten eric

Onderdeel voor ouder apparaat, simpel gevonden

Vriezerdeur kapot gemaakt en aan hand van typenummer, heel simpel het juiste onderdeel gevonden.

Keurig

Teleurgesteld

In omschrijving beschreven als origineel Bosch/Siemens onderdeel. Nergens afmetingen genoemd. Toch gekocht als een kado voor een vriend. Pas niet in de Bosch koelkast, is te breed.....

a

a

goed en snelle levering

okay

Prima geregeld.

Snelle levering.

Een vlotte afwerken

Een tevreden klant..scherp in tijd.

Perfecte service

Perfecte service

Besteld en geleverd.

Alleen graag iets meer info over de levering. Stond op het punt kontakt op te nemen om te vragen of er iets verkeerd gegaan was. Mailtje om aan te kondigen wat er gaat gebeuren qua levering zou prettig zijn. Groet Louis

Snelle levering en goed passend onderdeel.

‘s avonds besteld volgende dag in huis.

Goede service en snelle levering .

Gewoon top

uitstekend

vlotte levering en nette prijs kwaliteit verhouding

Een noodzakelijk artikel met 1 dag geleverd.

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Goede prijs

De levering duurde iets langer maar had nu wel echt goede prijs voor mijn producten

PRUTSERS 1e klas!

Eerste keer motor kapot op 11 maand, ik werd brutaal aangesproken en men wou hem niet repareren of omruilen, ik dacht dat er op elektronische goederen een garantietermijn van 2j was! (???) Nieuwe motor gekocht, geleverde motor was ook kapot (kon hem niet minder of harder zetten, men ging mij een nieuwe opsturen, niet dus...... kreeg mijn geld terug maar had ondertussen wel 3-4 weken geen dampkap!!!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Keurig bedrijf

Werd prima telefonisch te woord gestaan, en spullen zijn keurig geleverd