Prima prijs, kwaliteit goed maar late levering.

Prima prijs, kwaliteit goed maar late levering.

Levering duurde iets langer.

Levering perfect, apparaat werkt weer.

Goede website

Op rijd

Snel , correct en minder duur dan de concurrent.

_

Mijn bestelling binnen een dag ontvangen, heel netjes verpakt, bedankt.

Snel gekregen en het juiste product

Helemaal tevreden

Eerlijke prijzen, zorgvuldige verpakking. Grote keuze.

verkeerde onderdeel en geen factuur bij de zending

verkeerde onderdeel en geen factuur bij de zending

Alles volgens plan geleverd voor een prima prijs.

redelijk vlotte levering

Onderdeel binnen 4 dagen geleverd. Het goede onderdeel blijkt vlgs verpakking in China gemaakt te zijn en past dus net niet. Nu wachten op bericht wanneer omruiling of retour. Helaas daardoor al meer dan een week zonder wasdroger

Blij mee

Ik had m’n diepvries la kapot getrokken (ijsvorming) maar gelukkig heb ik nu een originele la ter vervanging. Geen nepper of look alike, gewoon goed :p

Jj

Prima bedrijf

Juiste onderdeel, snelle levering

Het door mij uitgezochte onderdeel was gelukkig op voorraad. Deze werd snel verwerkt en verzonden. Er is een ding wat mij het zoeken makkelijker zou maken is dat de vermelding van het type apparaat erbij vermeld staat. Gelukkig was mijn keuze de goede.

Levering vlg. afspraak

Product is zoals omschreven.

…….

……….

top

ja

Het pakket is snel en goed geleverd. Helaas past het niet

Het pakket is snel en goed geleverd. Helaas past het niet

Volgende dag geleverd!

Onderdelen smiddags besteld,vlg dag al binnen! Wel een "grote" doos voor 2 kunststof busjes, envelop was handiger geweest voor door de brievenbus.

Ik had eerst het verkeerde onderdeel besteld en mocht dit zonder probleem terugsturen. Ondertussen het juiste onderdeel besteld en geleverd gekregen, en dit past perfect. Heb nu wel geleerd dat het best is om het servicenummer door te geven van het toestel waarvoor het wisselstuk is. Nu enkel nog wachten op het terugstorten van het bedrag van mijn eerste/verkeerde bestelling.

Prima product, snel geleverd.

gebruiksaanwijzing

De gebruiksaanwijzing vond ik wel erg ondermaats en vooral onduidelijk.

Wat ik bestelt heb ook gekregen toppers.

Top prijs voor het product.

Prijs van de filter was stukken beter dan van andere aanbieders. Ik zou het op lokatie ophalen, maar dat ging niet heel soepel anders hadden ze een 10 gekregen.

Matching and good quality

Matching and good quality