Perfect geregeld en snel

Onderdeel voor koffiezetapparaat besteld, paste perfect en snelle levering. Hartelijk dank

Duidelijke website met informatie

Snelle levering, compleet met reparatie handleiding.

snelle reactie, redelijk op tijd

na het ontvangen van de factuur mis ik informatie over de geschatte levertijd en er is sowieso geen info over de voortgang tot het pakket bij postnl is aangemeld. Ik zou dat aanpassen, maakt de service veel beter.

Goede levering van onderdelen

Ik bestelde een onderdeel van mijn koffieapparaat. Goede toelichting op de site, je kunt er precies het type apparaat opzoeken, voor het juiste onderdeel. Arriveerde wel een dag later dan beloofd (een dag later opgestuurd).

Op tijd geleverd

Er moest op korte termijn geleverd worden, want ik had haast. Dat is netjes gebeurd. Super

Ook kleine spullen zoals zwenkwieltje voor samsung stofzuiger hebben jullie op voorraad. Bedankt nu kan ik stofzuiger weer gebruiken.

in 1 dag geleverd

Zeer tevreden. Was de volgende dag al geleverd en direct gemonteerd. Nog een A4 met instructie erbij. De koelkastdeur doet het weer helemaal.

Snelle levering!

Prijs okay en zeer snelle levering,

Makkelijk te bestellen

Ik zou het bij iedereen aanraden.Ook super netjes afgeleverd.Kreeg bericht hoe laat het kwam .Top

Het glazen plateau past prima in mijn combimagnetron

Het plateau werd niet na een dag bezorgd. Verder tevreden, goed verpakt en exact de goede maat.

Snel gevonden wat ik zocht en het werd snel en netjes geleverd.

Doen niet wat beloofd wordt

Werd pas na enkele dagen opgestuurd (het was wel gewoon op voorraad). Beetje jammer dat ze hun verzendtermijn niet na komen, daar hadden we namelijk wel op gefilterd om het snel in huis te hebben. Geen bericht of niets dat het later zou komen. Pas nadat ik zelf had gemaild werd het wel nog dezelfde dag verzonden. Hierna las ik dat we niet de enige waren.

correct en snel met de juiste informatie

Nog niks binnen

Moet reeds een beoordeling geven van de bestelde produkten en betreft witgoedparts die ik nog niet heb en nog niet is geleverd, ik heb de vsnaar van de condensdroger ergens anders gekocht en de vsnaar verwisseld. Ik ben alleen benieuwd naar de service van annulering en retourneren

Goede snelle service

Niets mis mee!

Onderdeel (magnetronmotortje) online besteld. 23 uur later werd het juiste type keurig aan huis bezorgd. Snel en goed dus....

Maten opgestuurd,, en het past

Snel, goed, ...

Snel afleveren

Heel snel en goed gegaan met de bedtelling

Prima gegaan

Top product

Heel fijn dat ik niet het hele product hoef te vervangen. Duurzaam!

article et prix correct mais délais de livraison mensongé

Attention il ne parle pas Français du tout.

Top netjes verpakt, snel geleverd service dik inorde dankjewel daarvoor

Levering

Levering duurt verlate te lang

Snel geholpen en vlug geleverd

Efficiënte afhandeling van bestelling en snelle bestelling.