Voorraadinformatie op site klopte niet, geen info gekregen, zelf moetenbellen.

Het vinden van de spullen was zo gedaan. Alles op voorraad, volgende dag verzonden was de belofte. Na 7 dagen nog geen verzendbevestiging of statusupdate. Zelf bellen, gelukkig snel iemand aan de lijn. Bleek een onderdeel toch niet op voorraad, maar in backorder te staan. Schuld werd bij Siemens gelegd. Geen excuses voor het niet voorzien van informatie. Na 3 weken eindelijk de spullen ontvangen. Al met al dus een slechte webshop. Info op site klopt niet, geen bericht bij niet kunnen nakomen van verplichtingen. Geen excuses voor vertraging.

Prima geleverd

Goed afgeleverd en goede kwaliteit

Onderdelen gemakkelijk gevonden

Bestelling snel geleverd

Top ervaring

Product zoals beschreven. Snel geleverd. Ik ben zeer tevreden!

Goeie en snelle service

Goeie en snelle service

Het juiste onderdeel

Het juiste onderdeel aangeraden. En geleverd. Mis alleen dezelfde dag verzenden.. 2 dagen op moeten wachten,, dat had eventueel een dag eerder gekund

Super snelle service en levering! Bedankt

Bestelen, Mail binnen dat het verzonden is, Volgende dag geleverd!! Gewoon top! Doen wat ze zeggen.

Heel late levering

30 oktober besteld en betaald 10 november ontvangen. Op de website staat vandaag besteld morgen in huis, niet dus. Pas na het bellen met het bedrijf kreeg ik te horen wanneer het ongeveer geleverd zou worden. Tot die tijd niets van het bedrijf gehoord. Een simpel mailtje had een hoop ergernis gescheeld.

Deksel van ons koffiezetapparaat werd snel geleverd. De prijs was ook goed in vergelijking met de alternatieve bedrijven.

Vlotte levering

Deurgreep wasmachine stuk, 2 dagen later doet ie het weer dankzij snel geleverde onderdeel. Top!

het was goed

Prima website snel geleverd

Parts zijn makkelijk te vinden tegen een goed prijs en snel geleverd.

Product niet zoals omschreven.

Moest een simpele waterslang voor de wasmachine hebben. Op de afbeeldingen staat deze met platic toebehoren en belangrijkste, de Miele specifieke kop. Een "vervangend" product ontvangen, zonder enige waarschuwing, zonder de toebehoren en voor 30 euro meer dan op deze zelfde site verkocht wordt. Afzetters...

Vlotte service

Makkelijke bestelling snelle reactie

Nog niks ontvangen

Nog niks ontvangen

Snelle goede service

Snel

Snel

Snelle en verzorgde levering

Super aardig ook met vragen aan de telefoon. Snel de onderdelen geleverd. 2e bestelling ook weer. Thx!

Beleefd, meedenkend, product keurig verpakt

Prduct is zoals beloofd. Ik had per abuis mijn verkeerde huisnr ingevuld. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Er werd meegedacht dit zo snel mogelijk op te lossen en het werd op het juiste huisnr bezorgd

Helemaal in orde!

Snel geleverd, goed verpakt, op tijd bezorgt en het juiste product in de goede maatvoering! Kortom, zoals je graag wilt en verwacht !!!

Snel en goed geleverd

Product snel en netjes geleverd

Deskundig personeel

Was niet helemaal duidelijk welk type combi koelkast in een nieuwe handgreep nodig had maar samen zijn we eruit gekomen