Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Snelle service

Goed maar POSTNL maakte er een zooitje van

OP TIJD GELEVERD

JAMMER DAT DE PRINTPLAAT STUK WAS EN NIET DE WARMTE WEERSTAND.

Zeer klantvriendelijk

Kreeg een goed advies, medewerker was zeer vriendelijk. De afhandeling van annuleren en opnieuw bestellen was zeer snel geregeld.

Scherpe prijs, snelle verzending

Tevreden met de snelle levering, goede verpakking en scherpste prijs.

Door de snelle levering kon de deur van de koelkast reeds na 2 dagen hersteld worden

Prettige ervaring

Eerste maal besteld en alles snel correct afgehandeld.

Snelle en correcte afhandeling

Product wat geleverd is voldeed aan de verwachting,

Snel en goed

Ik heb krijgt wat ik verwacht

Vlotte en correcte service.

Probleemloos verlopen, correcte service

Fijn dat het artikel geleverd kon worden

Wel iets later dan beloofd, maar beter laat dan nooit en blij j dat het überhaupt nog beschikbaar was.

Gewoon goed

Spullen na een telefoontje werden de spullen snel geleverd. De transformator was uitverkocht en moets besteld worden.

Mijn ervaring is

Heel heel goed

Goed, denk en makkelijk

Ik heb een verkeerd product besteld. Ik kan ook langs gaan om het terug te brengen. Top

Snel en goed

Iets besteld met 2 dragen in huis en het is perfect

Prima makkelijk en snel

Origineel product snel en prima geleverd!

Geheel naar verwachting.

Gewoon zoals t hoort.

prachtoplossing

Zocht nieuwe knoppen voor 15 jaar oud Boschfornuis. Op de gok en op het zicht 5 bij Witgoedparts gekocht, passen perfect. Scheelt me toch 70 euro met originele Bosch onderdelen, die niet eens voorradig waren bij Bosch. Dank, blij mee

Product gezocht op website. Gevonden bij Witgoedparts. Besteld en was snel bezorgd. Alles netjes verzorgd

Snelle en juiste levering

Mijn combimagnetron AMW 548/IX had een nieuwe bedieningsknop en bijbehorende veer nodig. Deze vond ik op Witgoedparts welke tevens de goedkoopste was. Drie dagen na de bestelling had ik de onderdelen in huis.

Bestelling geplaatst, op zondag, woensdag gebeld waar het bleef, bleek het een artikel niet op voorraad te zijn. Vriendelijke jongeman aan de telefoon die verteld het komt vanmiddag binnen, morgen heb je het in huis. En inderdaad donderdag binnen :-)

Top!!

Snelle levering duidelijke handleiding

Supafil Bedrijf

Super snelle reactie en levering