Uitstekend voorgelicht in telefooncontact en snel geld retour

Perfect product snel geleverd

Opzoeken en bestellen ging razendsnel en snel. Levering binnen 2x24 uur (besteld op zondag).

Kennis van zaken en snel geleverd

Eenvoudig te bestellen en na 1 dag al in huis.

Zie hierboven.

Duidelijke site en komen afspraken na

Kon het onderdeel van de koelkast goed vinden. Bestellen was gemakkelijk en de bezorging op tijd. Enige minpunt was dat het superkleine onderdeeltje gemakkelijk met brievenpost kon komen, maar nu in een doos werd aangeleverd.

Top geregeld

Niet geheel prettig

Het bestelde product paste niet op mijn koffiezetapparaat Infinissima. Het ging om CaPsulehouder. inmiddels heb de foutieve cuphouder teruggestuurd. Ik heb nog niets vernomen.

Nadat ik had gemeld dat het geleverde product kapot is geleverd, is er na het bekijken van de fotos een nieuwe geleverd.

Bestelling in korte tijd geleverd.

Snel & goede service

Snelle levering en netjes verpakt.

Super snel geleverd

Doet wat ze zeggen of ze bellen je netjes op .TOP

Snel en makkelijk bestellen

Ik ben tevreden met bestelling en levertijd.

Super snel geleverd, faire prijs voor een origineel product

Duidelijke site, je manoeuvreert er makkelijk doorheen. Goed product, origineel onderdeel, faire prijs. Supersnel geleverd conform afspraak.

Snel, goede communicatie

Zocht naar nieuwe flessenhouder voor koelkast. 's Middags besteld volgende dag in huis.

Besteld artikel is afgeleverd en functioneert volgens verwachting. Mocht ik in de toekomst onderdelen nodig hebben zal ik deze site zeker weer bezoeken

Perfect het past en mijn droger doet her weer!

top service

Nieuwe set bevestigingsmateriaal voor de vaatwasser deur besteld. Scherpe prijs, snel verzonden en geen gedoe! super service

Zeer correct en vlug

Zeer goede en vlugge service

Top ervaring!

Snelle bestel procedure en dito levering

top

alles geleverd zoals voorzien

Top service.Snelle levering.Top bedrijf

Snelle levering zonder rompslomp.