bestelling

Dat de bestelling langer duurt ,eer hij binnen komt, dan wat er beschreven staat

Snelle levering en scherpe prijzen.

Product scherp geprijsd en snelle levering. Duidelijke update m.b.t. bezorging.

Tevreden klant.

Productietijd 8 dagen staat daar in. En de afzuiger doet het weer.

Snel en goed Wel hoge prijs voor setje koolborstels

Telefonisch bereikbaar, behulpzaam, goed advies en snelle levering

Goed een snel geregeld

Wij hadden 2 scharnieren nodig voor een inbouw koelkast maar konden de juiste code nergens vinden, dit omdat het om een oudere koelkast ging. Gebeld met witgoedparts ,de medewerker adviseerde om deze 2 scharnieren die hij had opgestuurd te gebruiken. (alternatief ). We hebben de 2 scharnieren bevestigd en het paste precies. De levering van de scharnieren was supersnel geregeld. Top

deel van levering was helaas onjuiste artikel. Mogelijk heb ik zelf verkeerd besteld.

Voor een glasplaat van een koelkast had ik de voor en achterdrager van kunststof besteld. Achterste drager wel de juiste breedte, voordrager te smal.

Mijn bestelling arriveerde onmiddellijk en contact met de firma over een volgende levering verliep prima, klantvriendelijk en duidelijk

Gaan onzorgvuldig om met klantgegevens

Onderdeel werd snel geleverd. Dat was geen probleem. Ik had ook een account aangemaakt op de website en ik kreeg vervolgens een mail met in die zelfde mail zowel gebruikersnaam als wachtwoord volledig zichtbaar toegestuurd. Dat kan echt niet. Ik heb daarop ook meteen mijn account weer opgezegd. Dit is voor mij ook een reden om hier niet meer iets te bestellen.

Geduld is een schone zaak

Artikelen waren leverbaar binnen 1-3 dagen volgens de site. Uiteindelijke levering duurde twee weken. Ondertussen geen communicatie vanuit Witgoedparts, na een week zelf gebeld waarop werd geantwoord dat levering dezelfde week zou plaatsvinden. Dat gebeurde inderdaad, dus ik ben een tevreden klant.

Prima, snelle levering

Snel, goed en beste prijs

Onderdeel koelkast snel geleverd, was voordeliger dan bij andere onderdelenwinkels

Zeer goede en snelle service

Snel en goed .

Duidelijk op de web pagina. En snel afgehandeld.

Goede. Voorlichting en advies

vlotte levering, duidelijke website

ging prima

Duidelijke onderdelenlijst op website

Vlotte levering!

Helemaal prima

Goed geholpen

Vrijdag bestelt en zaterdag thuis.

Gewoon Goed!

Onderdeel was niet direct uit voorraad leverbaar, maar was er toch al binnen drie dagen, en netjes te woord gestaan toen ik belde wanneer het geleverd zou worden.

Snelle en goede levering !!

Snel geleverde mede post.nl

Snelle levering!

Echt een aanrader om hier je onderdelen te bestellen!

Snelle levering!

Aan te bevelen!

Snel duidelijk en keurig verpakt. Aan te bevelen!

zeer.goed

zeer.goed