2 paar laarsjes online besteld, alles verliep soepel. Fantastische schoenen! Ze lopen heerlijk. Zelfs die met een wat hogere hak.
Ik ben superblij met mijn mooie nieuwe schoenen van Bibi Lou. Hele mooie korting, prachtige kwaliteit. Ook heel fijn dat ik ze in de winkel kon passen en de juiste maat gratis naar de winkel kon laten verzenden (zonder verzendkosten)! De mailtjes over wanneer ik de schoenen kon afhalen in de winkel konden wat duidelijker. Ik verwachtte een aparte email na de bestelbevestiging met wanneer ik de schoenen zou kunnen afhalen in de winkel. Die kwam maar niet! Uiteindelijk bleek dat de status van de bestelling veranderde in de bestelbevestigingsemail zelf wanneer de schoenen af te halen waren in de winkel. Ik kwam daar pas achter in de winkel, toen ik langsliep om na te vragen waarom de bestelling zo lang duurde en de schoenen blijkbaar al een week eerder aangekomen waren. Misschien een verbeterpunt! Verder was alles helemaal in orde.
Het personeel geeft je ruimte waar nodig om tot een besluit te komen in je keuze, maar als je het vraagt, geven ze goed advies, zonder te pushen. Dit ervaar ik als heel prettig en kom zodoende al jaren in de winkel en op de website! Personeel is kundig en prettig in de omgang.
De voordeligste prijs voor de originele Birkenstocks. Snelle levering. Zeer tevreden.
Mijn bestelling snel geregeld, en top personeel in de winkel, dat mag ook wel eens worden gezegd
Levering gaat prima altijd
Shuz heeft hoogwaardige schoenen voor dames, heren en kinderen. De website biedt een breed assortiment van bekende merken zoals Van Lier, Floris van Bommel, UGG en Michael Kors. Shuz staat bekend om zijn focus op kwaliteit, vakmanschap en comfortabele schoenen die zowel stijlvol als functioneel zijn. Wat Shuz onderscheidt, is de persoonlijke service en deskundig advies dat zowel online als in hun fysieke winkels beschikbaar is. De website biedt gedetailleerde productinformatie, maattabellen en stylingtips om klanten te helpen de juiste keuze te maken. Daarnaast zijn er regelmatig acties!
Mijn schoenen waren snel binnen en waren keurig en goed verpakt!
Goede communicatie. Keurig verzonden en geleverd. Zeer tevreden!
Eerst en vooral goede foto’s vanuit alle mogelijke hoeken om een goed beeld te krijgen van de vorm van de schoenen en daarbij een snelle en correcte levering met een leuke opvolging!
Sinds lange tijd weer eens mooie zwarte laarzen gevonden en besteld. Gekozen om ze op te halen in Uithoorn, bij Blok. Dat bleek een beste keuze. Heelijke ontvangst door fijne verkoopster in een mooie winkel en goed geholpen. En dat 'even op zaterdag.iddag, einde dag'. Top!
2 x schoenen besteld die in de aanbieding waren, laten bezorgen in de winkel in Gouda. Zeer snel geleverd en voor een uitstekende prijs.
Behulpzame medewerkers online en in de winkel.
Nice stores with a lot of artikels and nice price I rekomend it
Prima levering met goede communicatie over verloop hiervan.
Beste Roel, Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de website en levering. Tot snel bij SHUZ! Met vriendelijke groet, Team SHUZ
Mooie schoenen Mooie prijs Prima service
Beste pauline, Bedankt voor je reactie! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze schoenen, prijzen en service. Daar doen we het voor! 😊 We hopen je snel weer te zien bij SHUZ! Met vriendelijke groet, Team SHUZ
Snelle levering, maar ook snelle reactie van de klantenservice. Echt fijn!
Beste Jolanda, Bedankt voor je reactie! Wat fijn dat je tevreden bent met onze snelle levering en klantenservice. We hopen je snel weer terug te zien bij SHUZ! Met vriendelijke groet, Team SHUZ
Heel blij met mijn aankoop, ik heb zelf wel een klein hoofd dus hij is iets aan de grote kant. Maar alsnog staat hij erg leuk en is super warm.
Beste Melanie, Bedankt voor je reactie! Wat fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop en dat hij lekker warm is. Jammer dat hij iets aan de grote kant is, maar we zijn blij dat hij alsnog goed staat en je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop, en we hopen je snel weer terug te zien bij SHUZ! Met vriendelijke groet, Team SHUZ
Regelmatig langsgelopen, en toen ... Nietsvermoedend liep ik op een zaterdag de winkel (in Amersfoort) binnen. Het gevoel dat deze schoenenzaak anders was dan andere ketenwinkels bekroop me. En het waarom werd me al snel duidelijk. Het schap was gevuld met vele uiteenlopende kwalitatief goede modellen en de service van de verkoopster bleek ware topklasse; zowel qua advies als klantvriendelijkheid. Ik had m'n oog laten vallen op een Harris - mij daarvoor totaal onbekend. Helaas bleek het winkelmodel een halve maat te groot te zijn. Gelukkig kon ik de juiste maat via de Shuz site bestellen. Wat was ik blij toen ik de goedverpakte doos bij mij thuis opende en mijn maat aantrof. De kroon op het SHUZ logo is verdiend.
Beste Ferdy, Wat een prachtige review, dankjewel! We zijn ontzettend blij om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad in onze winkel in Amersfoort én online. Het is geweldig om te horen dat je de service en het advies van onze verkoopster als topklasse hebt ervaren en dat je uiteindelijk de perfecte Harris schoenen hebt kunnen bestellen. We hopen dat je volop geniet van je nieuwe schoenen en zien je graag nog eens terug in onze winkel of webshop. De kroon op ons logo dragen we met trots dankzij klanten zoals jij! Met vriendelijke groet, Team SHUZ
Snelle service. Vriendelijk en zeer goede service. 1 pakket van de 1 liet op zich wachten. Contact hierover gehad met Shuz. Werd supersnel terug gemaild. Werd heel vriendelijk en behulpzaam geholpen. Top!!
Beste Irene, Hartelijk dank voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je onze snelle service en vriendelijkheid waardeert, en dat we je goed hebben kunnen helpen met je pakket. Jouw tevredenheid is waar we het voor doen! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team SHUZ
Zowel in de winkel als online goed geholpen. Wat een service. Blij mee. Kom zeker terug.
Beste Claudia, Wat een mooie woorden, bedankt! We zijn blij om te horen dat je zowel in de winkel als online goed geholpen bent en onze service waardeert. Het maakt ons trots dat je tevreden bent en dat je ons opnieuw wilt bezoeken. We kijken ernaar uit om je snel weer te mogen verwelkomen bij SHUZ! Met vriendelijke groet, Team SHUZ
Duidelijke omschrijving van mijn product op de website met goede foto's. De boots werden snel verstuurd en hoewel ik door de Black Friday drukte lang moest wachten tot ik ze in huis had, ben ik dik tevreden over Shuz. Volgende keer zou ik hier weer bestellen.
Beste Marjolein, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de omschrijving van onze producten, de foto's en de snelle verzending. We waarderen je geduld tijdens de Black Friday-drukte enorm en zijn blij dat je uiteindelijk tevreden bent met je nieuwe boots. We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te mogen verwelkomen bij SHUZ! Met vriendelijke groet, Team SHUZ
Snelle levering Mooie schoenen besteld van van Bommel Maat en kleur waren perfect! Hem.
Best Marco, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe Van Bommel-schoenen! Fantastisch dat de maat en kleur helemaal perfect waren. We wensen je veel draagplezier en hopen je snel weer terug te zien bij SHUZ! Met vriendelijke groet, Team SHUZ
Snelle levering en prettig advies in de winkel
Beste Marcel, Bedankt voor je positieve feedback over onze service! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze scherpe prijzen, snelle levering en het advies in onze winkel. We doen ons best om het winkelen bij SHUZ zo aangenaam mogelijk te maken, en het is geweldig dat je dat zo waardeert. Met vriendelijke groet, Team SHUZ
Schoenen zoals omschreven, zitten erg comfortabel. Zeer snel verzonden, keurig verpakt.
Beste Lily, Wat geweldig om te horen dat de schoenen precies zijn zoals omschreven en dat ze zo comfortabel zitten! Fijn ook dat de verzending snel en de verpakking keurig was. We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team SHUZ