geweldig

snelle levering! en gewoon goed, niks op aan te merken deze ervaring zorgt ervoor dat ik meer ga shoppen bij Shuz!

Geweldig aanbod en fantastische service

Aanbod is enorm en eveneens de voorraad. En sale is ook echt SALE. Dus niet b.v. slechts een paar exotische maten. Een paar bestellingen gedaan en snel bezorgd. Ook de retourafhandeling is prima. Naast zowel fysieke winkels ook een perfecte website waarachter een zeer goede webshop !

Klantvriendelijke winkrl

Fijne winkel om te komen en de afgelopen tijd om te bestellen en op te halen. Vriendelijk, rustig personeel: denken mee! Zeer tevreden, keer op keer.

Mijn ervaring met Shuz was zeer goed. Voor de eerste keer heb ik schoenen besteld bij de website en de levering was er ongelofelijk snel! De schoenen zijn heel mooi en ik ben zeer tevreden.

Veel mooie keuzes en heel snel

Ze hebben veel keuze qua schoenen en snel met het versturen van het product.

Super !

Goede verzending en leuk aanbod.

Pakket prima ontvangen

Voor het eerst iets bij Shi besteld. Alles zeer goed ingepakt. Snelle levering. Zou een ieder aanraden om bij Shuz te kopen.

Goede service, top!

Nette prijs en snelle levering

Mooie Magnani schoenen gekocht in de sales, hele nette prijs en snelle levering. Duidelijke en makkelijke website, wik komen zeker terug.

Prima afhandeling

Ik koop al jaren mijn Magnanni's online bij SHUZ en ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestellingen en retouren.

Netjes geleverd, klantvriendelijk

De schoenen waren netjes geleverd, eenvoudig terug te sturen met de verzendsticker en een lange retour termijn. Top.

Mooie schoenen, uitstekende service

Online besteld vanwege gesloten winkels. Handige statusupdates per mail en afhaalmogelijkheid bij een winkel in de buurt.

Super service

Donderdag besteld en zaterdag geleverd! Ondanks de drukte via het online bestellen, snel bexorgd!!!

snelle, nette service

Mijn bestelling was snel binnen en klaar om via 'klick & collect' opgehaald te worden. Ik ben zeer tevreden over deze winkel.

Snelle levering.. Goede service..

Snelle service en prachtige schoenen!

Naast de prachtige winkels ook een mooie webshop met hippe schoenen van kwaliteit. Eenvoudig te bestellen, snel en keurig bezorgd! Met na afloop nog een hele interessante mail over de productie van de schoen van het gekochte merk Via Vai.

Top!!!

Supersnelle afhandelingvan de bestellingen. Ook de retourafhandeling ging razend snel!

Super blij

Mijn mooie boots super snel geleverd. Erg blij

Persoonlijke note was er attent

De bestelling via internet verliep vlot. De bezorging van mijn boots ging ook snel. Netjes verpakt en met een persoonlijke note van medewerkster Mirjam die mij veel plezier wenste met mijn nieuwe boots.

Helemaal top

Super schoenen en laarzen. Ruime keuze. Snelle levering. Super AARDIG PERSONEEL in leiden. Retour geen probleem. Ga zo door helemaal top

Geweldig !!

SHUZ is een geweldige winkel, ik heb al meerdere malen hier tot volle tevredenheid gekocht en ik kan niet anders zeggen . KOOP !!

Mooie schoenen

De schoenen zijn van zeer goede kwaliteit. De service goed en zo kom ik elke keer weer bij Shuz terug!

De site van Shuz werkt perfect naar behoren. Ik kon snel de schoenen vinden die ik op het oog had, de bestelling en betaling was binnen no time geregeld. Hele fijne winkel en site voor goede schoenen! Echt een aanrader.

Mooi product tegen goede prijzen en keurig verzonden.

Ik heb nu verschillende keren schoenen en riemen besteld. Ik vind het aanbod goed en de kwaliteit van de producten is top! Prijzig ook, maar niet duurder dan elders en als je geluk hebt, zijn er mooie kortingen. Spullen worden altijd keurig ingepakt verzonden in dozen die retourneren heel makkelijk maken. Top! Een kritisch puntje: de productbeschrijvingen zouden soms wat uitgebreider mogen. Bv. waar het gaat om pasvorm van schoenen. Moet je je eigen maat bestellen of adviseert men groter/kleiner? O ja, het zou leuk zijn als jullie een winkel in het Zuiden van het land zouden openen! :)

Supercalifragilisticexpialidocious

Goed; mooi aanbod, scherpe prijs, rap geleverd

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk