heerlijk om zo te bestellen, je pakt je oude schoenen zoekt maat en breedte en besteld zo nieuwe voor je man. Houdt toch niet van winkelen laat staan passen. Goede korting, snelle levering
Topcollectie voor een prima prijs met een uitstekende service.
Beste Erwin, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Vriendelijke medewerksters en een prachtige collectie, voor iedereen wat wils.
Beste M., Bedankt voor jouw complimenten en positieve review. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Alles goed geregeld, de bottinen waren in werkelijkheid nog mooier.
Beste Els, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
İk vind dat shuz top schoenen heeft! Qua kwaliteit en hoe cool de schoenen er uitzien. Heb vorige week nog een schoen besteld!
Beste Orhan, Bedankt voor jouw positieve review! Wij wensen jou veel plezier met jouw nieuwe SHUZ en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Bestellingen worden snel en zonder problemen geleverd. Mocht je iets retour sturen dan heb je er ruim de tijd voor.Wat je koopt is mooi, zit goed en is net anders. Altijd blij met schoenen, tassen en sjaals van Shuz
Beste Simone, Bedankt voor jouw complimenten en positieve review. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Geen opmerkingen want de service is correct en levering is vlot verlopen. Artikel aangeleverd zoals op de website te zien... wij kopen hier nog.
Beste Jörgen, Fijn om te horen dat het product aan jouw verwachting voldeed. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
SHUZ heeft een heel breed aanbod. Het bestellen zelf ging heel makkelijk en het pakketje kwam helemaal op tijd aan en in hele goed staat. Zelfs een leuk kaartje erbij!
Beste Raisa, Wat leuk dat er een kaartje bij zat! Bedankt voor jouw positieve review en veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Overzichtelijke winkel, ruime keuze, behulpzame verkopers.
Beste Marjan, Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat jij zo goed geholpen wordt door onze verkopers! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
redelijk vlotte service
Beste Ann Gilson, Bedankt voor jouw positieve review. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Altijd goede service en mooie collectie aan schoenen. Ik kom er zeer graag. Eigenlijk met elk merk schoenen ook goede ervaringen.
Kom en bestel hier al jaren. Super mooie collectie altijd.
Beste Gj, Bedankt voor jouw compliment en positieve review. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Op mijn klacht over de zool van mijn schoenen reageerde Shuz zeer resoluut en bood mij aan de aankoopprijs te vergoeden. Na mijn nieuwe aankoop werd zeer vlot het tegoed gecompenseerd!
Beste Pieter, Wat fijn dat jij zo goed geholpen bent! Bedankt voor jouw positieve review en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Mooie schoenen snel geleverd en tefen een goede prijs
Beste Sander, Bedankt voor jouw positieve review. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Bijzonder tevreden!
Beste Jan, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ik heb alleen de online ervaring omwille van de strenge lockdown. Bestellingen netjes afgeleverd: mooi op tijd. Retour is eveneens prima geregeld. Super mooie collectie. Ik kom terug.
Beste Nadine, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Zo blij met jullie, zocht dr martens de hoge. Overal uitverkocht in mijn maat maar jullie hadden ze nog en ook nog 40 euro goedkoper. Ik bestel voortaan bij jullie☺
Persoonlijke boodschap handgeschreven bij de bestelling, zeer klantvriendelijk!
Beste Bert, Wat leuk dat er een handgeschreven boodschap bij jouw bestelling zat! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Geweldige service en aandacht voor de klant
Beste Geeske, Wat fijn om te horen dat jij zo goed geholpen wordt! Bedankt voor jouw positieve review en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Levering is snel en super vriendelijke klantenservice.
Beste Marjolein, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Shuz by Borchert in Enschede is al jarenlang mijn favoriete winkel. Prachtige schoenen en tassen. Ik heb mijn bestelling op zondag online geplaatst en kon hem op maandag al ophalen in de winkel.
Beste Linda, Bedankt voor jouw complimenten en positieve review. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Peter Kaiser schoenen zijn voor mij ideaal. Prima maat en goed geholpen. Super!
Beste Wilma Verboom, Fijn dat jij zo goed geholpen bent! Bedankt voor jouw positieve review en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Mooie schoenencollectie, fijne service en een goede prijs.
Beste Luc, Bedankt voor jouw positieve review. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Super mooie kwaliteit schoenen altijd snelle sevice. Absolute aanrader.
Beste Lisette, Bedankt voor jouw compliment en positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Bestelling gedaan en opgehaald bij de winkel. Alles,op tijd en Oké!!!
Beste Elizabeth, Bedankt voor jouw positieve review. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ