Kinderschoen na 1 dag dragen beschadigd bij normaal gebruik geen resitutie

Kinderschoenen gekocht. Na 1 dag dragen bij normaal gebruik door nette dochter, zijn de schoenen direct grondig beschadigd. De buitenstof is duidelijk niet gemaakt voor op een schoen en er is sprake van een ontwerpfout of productiefout. We wilden retour sturen rekenend op garantie, maar niet gekregen. compleet belachelijk, Dit is een typisch geval waarin een winkel haar verantwoordelijkheid dient te pakken en dient te vergoeden. 1 dag gebruik is bewijsbaar met foto's ook is te zien dat rest van schoen nieuw is.

Shazam doet wat het beloofd

Leuke website, veel assortiment, duidelijke informatie, goede sale aanbiedingen, snelle levering, netjes verpakt.

Bestelling snel ontvangen en tevreden met mijn aankoop.

Fijne site, mooie merken!

Geregeld schoenen besteld via Shuz. Mooie merken en een fijne site om te bestellen! Zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn

Geweldige service en kwaliteit. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Echt top. Ik ben heel goed geholpen en op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling. Ik ga hier ZEKER vaker shoppen. ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

Goede duidelijke webshop. Altijd alles goed en snelle levering.

Bij SHUZ heb je altijd good moves!

Zeer uitgebreide collectie voor iedereen. Heb je klachten? Dan hebben zij altijd een passende oplossing. Super service!

Gevalletje jammer

Goeie service, snel antwoord op vragen. Ik zag de sneakers die ik had gekocht elders goedkoper. Dit compenseren ze helaas niet en moet ik dus jammer genoeg de schoenen terug sturen anders ben ik een dief voor mijn eigen portemonnee. Jammer voor mij maar ook voor Shuz.

correcte service

snelle levering , mooie schoenen, kortom een tevreden klant !!!!

Keurige afhandeling van mijn bestelling

Online schoenen besteld die uit het Oosten des lands moesten komen. Keurig op de hoogte gehouden middels mail en na drie werkdagen bezorgd bij Shuz in Beverwijk. Blij met m’n schoenen en blij met de service van Shuz.

Mooi vormgegeven, overzichtelijke website en uitstekende service

Heb een fijne ervaring met deze website, ben snel , aardig en goed geholpen door het vriendelijk personeel van Shuz. Deze webwinkel heeft meerdere schoenenwinkels in het land. Woon je niet in de buurt kan je het via de webwinkel ook fijn thuis bekijken en slagen. Ze hebben voor alle doelgroepen wel wat wils.

seamless shopping experience

zowel het kopen, de bezorging en de (eventuele) retourprocedure zijn zo eenvoudig, helder en duidelijk dat er inderdaad sprake is van een naadloze koop ervaring. Hulde!

Wat een top winkel die Shuz!!

Altijd top om bij Shuz mijn schoenen te bestellen. Altijd op tijd ! Hier kun je op rekenen dat jouw bestelling in orde komt.

Na een paar prachtige instappers te hebben gekocht, bleek daar een productiefoutje in te zitten. Zonder problemen werden de schoenen teruggenomen en omgeruild voor een ander paar. Toen deze hetzelfde euvel vertoonden kreeg ik zonder problemen mijn geld terug. Ik werd daarbij zeer vriendelijk en professioneel behandeld. Wat mij betreft koop ik hier voortaan mijn schoenen. Top service!

Prima schoenen voor een prima prijs

Kwaliteit, service, communicatie en levering allemaal goed, duidelijk en snel. Zeer tevreden

Volgende dag levering netjes ingepakt

Eindelijk de Axel Arigato schoenen die ik wilde in de juiste maat in de sale! Netjes ingepakt kwamen ze al de volgende dag.

Fantastische service⭐️

Heel vriendelijk geholpen bij het ophalen van mijn schoenen. Samen gekeken of het wel fijn liep en mooi stond. Als niet beviel mocht ik andere uitkiezen. Nemen echt de tijd voor je, daarom kom ik al jaren in deze zaak!

Altijd tevreden

Altijd snelle levering en tevreden over de kwaliteit!

Duidelijke website Levering ging snel, binnen de opgegeven levertijd. Bestelde Schoenen waren goed verpakt, en voldeden aan de verwachtingen.

Snelle levering, mooi verpakt en indien nodig, makkelijke retour

Snelle levering, mooi verpakt en indien nodig, makkelijke retour

Fantastisch ervaring. Super vriendelijke medewerkers

Ik koop mijn schoenen heel vaak bij Shuz. Iedereen is altijd extreem vriendelijk en dat maakt het ervaring leuker

Mooie site ben erg blij met mijn mooie hoff sneackers.

Slecht behandeld in Enschede

Mijn vrouw en ik werder vroeger altijd goed geholpen door een jonge knul, (die volgens mij naar Haarlem is nu) Die wist alles over schoenen en je bleef maar kopen bij hem. Afgelopen week geholpen door een blonde dame en wat zijn wij naar behandeld. Afsnauwend kijken, arrogantie, denkende dat we niks kunnen/gaan kopen en nog veel meer. Helaas is deze winkel nu een klant kwijt, ik wou graag twee paar Hogan’s maar dat hebben we maar gekocht bij Jurgen Langenzaal. Helaas is deze winkel niet meer zoals voorheen. Allemaal meiden die er werken omdat het moet, maar hebben geen enige kennis van schoenen. Misschien dat mijn vrouw en ik maar naar Haarlem gaan en onze schoenspecialist daar gaan bezoeken.

Super goede service

De post was te laat met aflevering en was verwisseld met andere levering. De klantenservice gebeld en deze hebben het nagekeken en godd opgelost. Dank daarvoor. Espadrillas zjjn naar wens van mjjn man en zitten zeer comfortabel en lekker licht.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk