Fijne overzichtelijke webwinkel

Mijn ervaring met Shuz webwinkel is uitstekend bevallen. De website is heel fijn om te winkelen , alles staat overzichtelijk op soort schoenen. Ik heb de Veja Campo witte sneaker gekocht en deze zitten zo heerlijk. Ik zag de afkomst van de sneakers ze zijn Fairtrade ,duurzaam en ze lopen lekker. Ik heb maat 38 en ze vallen bij mij ook zo.

Top schoenen!

Shuz selecteert altijd mooie merken schoenen volgens de laatste trends. Prettige website, snelle levering en top service!

Mooie schoen, zit erg goed

Voldoet aan de verwachting, kleur, maat en materiaal erg goed

De Floris van Bommel gympen waren zo mooi . Dat ze binnen een dag gestolen zijn. Er was dus ook iemand anders die de gympen erg mooi vond. Om het maar van de positieve kant te bekijken. Wij hebben een goede smaak

De mooiste schoenen & Top kwaliteit

Mooie schoenen, helemaal mijn stijl, sportief en chique. Lopen als pantoffels. Heerlijk!!

Supermooie sneakers, snel bezorgd

Ik ben superblij met mijn nieuwe coole sneakersvan Hoff. Ze lopen zalig. De verzending gebeurde heel snel en vlot. Ik raad Shuz aan, ik kom hier zeker of eens webshoppen.

Snelle levering, prachtige schoen

Prachtige sneakers, snelle levering. Zeer tevreden!!

Goede ervaring en dito levering

Sneakers besteld op deze site. Ruime keuze, goede omschrijving, foto's en snelle levering. Zeker een aanrader.

Super schoenen ik kon er gelijk een hele dag op lopen.

Prijs en kwaliteit komen overeen, mooie kleuren en materialen, heel goede pasvorm

Ik bestel eigenlijk alleen bij Shuz mijn schoenen on-line. Gaat snel, goede kwaliteit en bij problemen word je snel geholpen. Kreeg een keer een paar schoenen met verschillende maten, gebeld en werd direct opgelost. Of je nu schoenen of laarzen besteld, alles wordt keurig verpakt in goede doos, verstuurd. Retourneren is daardoor ook geen probleem. Dankzij het zeer ruime assortiment, kan ik elke keer weer slagen bij Shuz!

Ze zitten als pantoffeltjes

Verheug mij weer op het weekend, heb ik 2 dagen deze overheerlijk zittende pantoffels aan Man wat zitten die dingen lekker, veder licht en zien er nog top uit ook Echt een aanrader, en binnen 24uur in huis

De beste winkel voor schoenen!

Al jaren mijn favorieten winkel voor kwaliteit en wat moois voor aan je voeten voor de m/v........etc. De beste merken en van hoge kwaliteit. Zowel in de winkel als online een goede service.

Uitstekend!

Fijne winkel met hartelijk personeel.

Altijd tevreden over de schoenen bij Shuz!

De schoenen die ik bij Shuz bestel zitten altijd goed. Snelle levering en goede kwaliteit! Ik bestel online alleen maar bij Shuz omdat ik weet dat het altijd goed is!

Mooie schoen, snel geleverd en super verpakt!

Altijd Sin in Shuz!

Bij Shuz shoppen is een beleving: altijd een prachtige en verrassende collectie, gezelligheid in de winkel, fantastische sale, uitnodigende website, hoge scoringskansen, geluksmomentjes en niet te vergeten gelukkige voeten!

De lekkerste sneakers die ik tot nu toe gekocht heb.

Snelle levering. Sneakers die je aantrekt en niet meer uit wil doen van Philippe Model

Snelle service en goede communicatie.

Mooie collectie, ruime keuze. Ik koop mijn schoenen altijd bij Shuz, zowel in de winkel (Enschede) als online. Nog nooit teleurgesteld.

Helemaal top!

Snelle levering en goede communicatie! Heel blij mee. :)

Uitstekend! Dikke 10.

Voor de eerste keer bij Shuz.nl grijze suède laarzen van Shabbies besteld. Mooie charmante laars met een stoer tintje. Lopen erg lekker! Snel bezorgd en keurig verpakt, echt een kadootje!

Nog nooit zo goed geholpen!

In een woord FANTASTISCH. Vinay. je hebt mij en mijn vrouw super goed geholpen. Jou kennis en kwaliteiten in dit vak zijn speciaal. Jij hebt zelf nog niet door hoe blij jij jou klanten kan maken na een verkoop. Je hebt iets wat uniek is. Personeel mag enorm blij zijn met jou. We komen zeker bij jou terug. Dirk en Miranda

Snelle levering, en goed product!!

Mijn laarzen werden snel geleverd en mooi verpakt. Goede service! Ik kom en bestel zeker weer!

Mooie schoenen, snelle levering, uitstekende service!

Snelle levering en goede service

Het winkelen bij shuz is altijd prettig, zeker ook online. Het is duidelijk en een bestelling wordt keurig en snel geleverd.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk