Toch nog de schoenen gevonden die ik graag wilde hebben

Nog maar pas de Shuz site ontdekt maar het is een blijvertje. Wat een goede schoenen staan er op!

Top service.

Supersnel geleverd! Zelfs persoonlijk kaartje bij de schoenen. Ben heel tevreden

Goede snelle levering

Een goede snelle levering. Eerste paar schoenen waren te groot, kosteloos kunnen ruilen, zelfs de verzendkosten werden gestorneerd. Daarna ook een snelle levering van het uiteindelijke paar schoenen.

Schoenen zijn top

Bezorging naar filiaal en daar ophalen duurt echt te lang

Ik heb een hele goede ervaring met SHUZ.Ik ga zeker vaker naar deze schoenwinkel.

Goede service. Ruime keuze.

Mooie collectie van moderne kwaliteitsschoenen!

Betrouwbaar en Netjes ♡

De laarzen waren perfect en netjes verpakt. De levering was ook snel via post.nl. Ik ga hier zeker vaker bestellen ♡

En korting en supersnelle levering

Na lang zoeken naar laarsjes van Ca’shott, die ik al had maar zo lekker zitten dat ik n reservepaar wilde, kwam ik op jullie site en zag ze bij jullie met n leuke korting. Besteld en ze zijn snel geleverd. Bedankt, ik kan even vooruit!

Super blij met mijn schoenen

Fijn dat ik ondanks de lockdown toch schoenen kon kopen. Door al het wandelen, wat kan je anders, waren mijn oude schoenen op. Goede foto’s op de website waardoor ik een goede keuze maakten. En makkelijk ophalen bij de winkel. Goed geregeld

Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel !

Altijd voel ik me welkom en ze willen alles voor je doen .

Supersnel

Bestellen, en supersnel geleverd! Complimenten!

Erg tevreden

Prachtige schoenen en keurige verzending!

Uitmuntende kwaliteit en fijn personeel!

Laarsjes gekocht. Deskundige hulp van een vriendelijke dame gekregen!

Service waar je blij van wordt

Online héle leuke Shabbie laarzen gekocht. Opgehaald in Haarlem waar ik heel vriendelijk en met grote glimlach ben geholpen. Personeel en schoenen waar je blij van wordt :)!!

Goede klantenservice

Een aantal fouten gehad met mijn bestelling, allemaal goed en netjes opgelost door de klantenservice!

overzichtelijke site, snelle levering en achteraf betalen, de schoenen waar exact als op de site vermeld, dus zeer tevreden. Ga zeker weer bij SHUZ bestellen....

Super leuke stevige laarzen

De laarzen zijn stevig en erg leuk.

Prima service en kwaliteit!

Door de lockdown kon in mijn laarsjes ophalen in de winkel. Dat ging snel en ze stonden netjes klaar. De laarsjes zijn van mooie kwaliteit en waren scherp geprijsd. Ik koop graag bij SHUZ!

Mooie producten en snelle levering

Het aanbod is gevarieerd en biedt veel kwaliteit met mooie merken zoals onder meer Magnanni, Floris van Bommel en Santoni in het herensegment. Daarbij zijn de schoenen scherp geprijsd. De website is duidelijk en overzichtelijk met goede zoekfilters. De levering is snel en mochten de schoenen toch niet de juiste maat blijken te zijn dan zijn de retourvoorwaarden duidelijk en gunstig. Meerdere malen schoenen besteld bij Shuz en elke keer een goede ervaring.

Altijd weer en al jaren the shop to be

Fantastische collectie, snelle levering, en een goede retouren regeling

Mooie, kwalitatief goede schoenen voor scherpe prijs :) en ook nog eens snel geleverd!

Heb al vele keren schoenen van Shuz besteld en altijd is het gewoon goed geregeld. Service is snel.

Gewoon altijd goed! Retourneren geen probleem en snelle service. Bij probleem prima te woord gestaan en was snel opgelost. Hier durf ik gerust dure schoenen on-line te bestellen, alle vertrouwen in.

Ik heb goede ervaringen bij Shuz.

Mijn ervaring is heel goed als je verschillende maten schoen besteld is het retour sturen heel eenvoudig. Je kan ook in de winkel je bestelling passen en eventueel afrekenen. En mekaniek ook betalen achteraf met Klarna. Je betaald alleen de schoenen die je wilt houden en de rest retour je gewoon, heel simpel.

Snel geleverd en netjes verpakt

De Floris van Bommel riem die ik besteld heb werd snel geleverd en was netjes verpakt. Ik ben helemaal tevreden!

Geweldig!!

Super snel geleverd en mijn sneakers zijn zoals ze afgebeeld stonden. Ik ga hier van zomer zeker kijken of ik nog een mooi paar witte kan scoren, blij mee

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk