Nog maar pas de Shuz site ontdekt maar het is een blijvertje. Wat een goede schoenen staan er op!
Beste Ans, Bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn om te horen dat jij toch nog de schoenen hebt gevonden die jij graag wilde hebben. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Supersnel geleverd! Zelfs persoonlijk kaartje bij de schoenen. Ben heel tevreden
Beste Nathalie, Wat fijn om te horen dat jij zo tevreden bent. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Een goede snelle levering. Eerste paar schoenen waren te groot, kosteloos kunnen ruilen, zelfs de verzendkosten werden gestorneerd. Daarna ook een snelle levering van het uiteindelijke paar schoenen.
Beste Jorg, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Bezorging naar filiaal en daar ophalen duurt echt te lang
Beste Pascal, Bedankt voor jouw review en onze excuses voor de mogelijk opgelopen vertraging! De bezorging naar filiaal gaat met de interne chauffeur, die wekelijks pendelt tussen onze 20 filialen. Wanneer je bij jouw bestelling kiest voor ophalen in winkel, duurt de verwerking van jouw order inderdaad langer dan je van ons gewend bent, gemiddeld 3 - 5 werkdagen. Omdat de levering van een ophalen in winkel langer duurt, worden er bij jouw bestelling geen verzendkosten in rekening gebracht. Dit wordt online aangegeven, wanneer je de keuze maakt voor bezorging door PostNL of ophalen in winkel. Fijn te horen, dat de schoenen top zijn. Wij wensen je nog veel plezier van jouw schoenen en hopen je weer snel online of in een van onze winkels te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Thom Webteam SHUZ
Goede service. Ruime keuze.
Beste Marijke, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Mooie collectie van moderne kwaliteitsschoenen!
Beste Ingrid, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
De laarzen waren perfect en netjes verpakt. De levering was ook snel via post.nl. Ik ga hier zeker vaker bestellen ♡
Beste Wilma, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe laarzen en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Na lang zoeken naar laarsjes van Ca’shott, die ik al had maar zo lekker zitten dat ik n reservepaar wilde, kwam ik op jullie site en zag ze bij jullie met n leuke korting. Besteld en ze zijn snel geleverd. Bedankt, ik kan even vooruit!
Beste Els, Wat fijn om te horen dat jij jouw laarsjes van Ca'shott bij ons hebt gevonden! Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Fijn dat ik ondanks de lockdown toch schoenen kon kopen. Door al het wandelen, wat kan je anders, waren mijn oude schoenen op. Goede foto’s op de website waardoor ik een goede keuze maakten. En makkelijk ophalen bij de winkel. Goed geregeld
Beste Petra, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Altijd voel ik me welkom en ze willen alles voor je doen .
Beste Jacqueline, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
Bestellen, en supersnel geleverd! Complimenten!
Beste Theo, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
Prachtige schoenen en keurige verzending!
Beste Daniëlle, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met jouw nieuwe schoenen. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
Laarsjes gekocht. Deskundige hulp van een vriendelijke dame gekregen!
Beste Jola, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw laarsjes en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
Online héle leuke Shabbie laarzen gekocht. Opgehaald in Haarlem waar ik heel vriendelijk en met grote glimlach ben geholpen. Personeel en schoenen waar je blij van wordt :)!!
Beste Nina, Wat leuk om te horen dat jij zo fijn bent behandeld in Haarlem. Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
Een aantal fouten gehad met mijn bestelling, allemaal goed en netjes opgelost door de klantenservice!
Beste Huub, Wat goed om te horen dat alles toch nog goed is verlopen. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
overzichtelijke site, snelle levering en achteraf betalen, de schoenen waar exact als op de site vermeld, dus zeer tevreden. Ga zeker weer bij SHUZ bestellen....
Beste Annet, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
De laarzen zijn stevig en erg leuk.
Beste Nadia, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
Door de lockdown kon in mijn laarsjes ophalen in de winkel. Dat ging snel en ze stonden netjes klaar. De laarsjes zijn van mooie kwaliteit en waren scherp geprijsd. Ik koop graag bij SHUZ!
Beste Anna, Wat leuk om te horen dat jij zo tevreden bent. Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
Het aanbod is gevarieerd en biedt veel kwaliteit met mooie merken zoals onder meer Magnanni, Floris van Bommel en Santoni in het herensegment. Daarbij zijn de schoenen scherp geprijsd. De website is duidelijk en overzichtelijk met goede zoekfilters. De levering is snel en mochten de schoenen toch niet de juiste maat blijken te zijn dan zijn de retourvoorwaarden duidelijk en gunstig. Meerdere malen schoenen besteld bij Shuz en elke keer een goede ervaring.
Beste Thijs, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
Fantastische collectie, snelle levering, en een goede retouren regeling
Mooie, kwalitatief goede schoenen voor scherpe prijs :) en ook nog eens snel geleverd!
Gewoon altijd goed! Retourneren geen probleem en snelle service. Bij probleem prima te woord gestaan en was snel opgelost. Hier durf ik gerust dure schoenen on-line te bestellen, alle vertrouwen in.
Mijn ervaring is heel goed als je verschillende maten schoen besteld is het retour sturen heel eenvoudig. Je kan ook in de winkel je bestelling passen en eventueel afrekenen. En mekaniek ook betalen achteraf met Klarna. Je betaald alleen de schoenen die je wilt houden en de rest retour je gewoon, heel simpel.
Beste Anita, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
De Floris van Bommel riem die ik besteld heb werd snel geleverd en was netjes verpakt. Ik ben helemaal tevreden!
Beste Marco, Bedankt voor je positieve review! Geniet van je riem en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
Super snel geleverd en mijn sneakers zijn zoals ze afgebeeld stonden. Ik ga hier van zomer zeker kijken of ik nog een mooi paar witte kan scoren, blij mee
Beste Irma, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Laura SHUZ