Afspraak is afspraak

Als je iets besteld online en er wordt een leverdatum afgegeven, dan verwacht je ook dat alles geleverd wordt op die dag. Dat is de afspraak en Shuz heeft die doelstelling simpelweg in de drukke periode van kerst en nieuwjaar gehaald, daar waar anderen falen. Top gedaan!

Super lekker zittende schoenen met bijpassende riem

Schoenen en riem besteld in lock-down. Pick up in Alkmaar. Helaas 2x heen gemoeten omdat de verschillende items uit verschillende delen naar Alkmaar gestuurd moesten worden. Dat was niet helemaal duidelijk in de mail.. Echter, alles binnen en heel erg blij mee.

Vlugge ontvangst.

goeie pantoffels

Goede service!

Goede en snelle service! Netjes en makkelijk verpakt, ook wanneer er een retour zending nodig is. Erg tevreden met mijn aankoop.

Snelle levering. Perfect

Super goede betrouwbare winkel

Zowel in de winkel super mooie schoenen. Snelle goede levering. Zeke een aanrader om hier te kopen. Ik ben mega blij met mijn sneakers voor een mooie prijs.

Zeer goede service

Goede website, goede update over je bestelling, goede verpakking.. zeer tevreden met de service en mn nieuwe shuz natuurlijk!!

Tevreden

Goede collectie, goede service en een goed werkende webshop

Gewoon goed en simpel

Overzichtelijke site, duidelijke informatie en heldere communicatie. Geen verborgen kleine lettertjes. Gewoon no-nonsense

Ieder zijn vak, shuz wint met gemak!

Reeds gewend aan de goede kwaliteit, was ook de laatste on-line bestelling boven verwachting. Goed gecoördineerd met het vervolg op de bestelling. Goed verpakt, kortom prima koop

Snel geleverd en mooie laarsjes

Besteld en ik kon ze snel ophalen in de winkel. Waar ik zeer vriendelijk werd ontvangen . Mocht ze nog passen maar dat heb ik thuis gedaan .

Altijd fashion, nooit een teleurstelling

Zeer overzichtelijke website, enorm mooie gebruikers ervaring en uitstekende on line service

Top service en snelle levering

Heldere informatieve site met goede foto's. Levering is dezelfde dag nog verstuurd. Top!

De heel snelle levering

Het was de eerste keer dat ik met shuz bestelde maar ik zal graag opnieuw bestellen. Het is een zeer correcte firma. Levering was snel en goed en stevig verpakt.

Goeie service en assortiment!

Hele snelle service, erg blij met mijn aankoop !

snel en makkelijk besteld en afgehaald!

Op de site kun je makkelijk zoeken door de filters. Duidelijke foto's geven het product goed weer. Bestellen en afhalen of thuis laten bezorgen gaat goed en snel!

Zeer goed!!

Ik bestelde op zaterdagochtend een paar blauwe suède laarsjes, op maandag werden ze reeds bezorgd! De kwaliteit van de laarsjes is geweldig! Je stapt erin en je loopt er op weg!!

snelle en verzorgde levering

De laarzen gevonden waar ik al lang gek van was én dan nog in promotie. Bijna de helft goedkoper dan bij de rechtstreekse leverancier. Verpakt in de merkverpakking. Snelle levering.

perfecte schoenen....

2 paar schoenen besteld online. Laten afleveren bij de winkel in Haarlem. Het 1e paar was er heel snel maar het 2e paar duurde een week. Helaas had ik toen geen tijd om de schoen op te halen. Onderussen waren de winkles weer open!! 2 1 keer langs geweest maar helaas net na 5 uur en was er niemand meer. 2 dagen later is het wel gelukt. Kon de svhoenen heerlijk in de winkel passen (dus neit terug hoeven als ze neit goed zouden zijn). De schoenen zaten werkelijk als gegoten! Die Italianen weten hoe ze schoenen moeten maken!! De uitverkoop is dan wel een uitkomst..... Nog even een spuitbusje erbij voor het onderhoud en ik kan weer vooruit! Werd super geholpen in de winkel het enige minpuntje voor mij is dat de meneer die me hielp geen mondkapje droeg. Ik kom zeker terug!

Zitten als pantoffels

De schoenen waren een schot in de roos en worden gedragen als pantoffels.

Mooie collectie en goede service

Ik had 2 paar schoenen besteld via de webshop. Helaas vielen ze te klein uit dus heb ik ze teruggebracht bij een Shuz filiaal in de buurt. Deze medewerkster bood gelijk aan om te onderzoeken of een collega nog een maatje groter kon leveren. Dat bleek het geval. Nu heb ik tóch nog 1 paar prachtige schoenen! Over service gesproken!

Goede communicatie via mail als product in winkel is gearriveerd. Ook tijdens lockdown sluiting geen probleem om schoenen op te halen in winkel.

Heel blij met m'n nieuwe laarzen!

Hele fijne laarzen en supersnel geleverd. Ze lopen zo lekker dat ik gelijk nog een paar besteld heb!

Mooie laarzen, snel geleverd

Fijne winkel op web afstand.

Er wordt nog steeds met je mee gedacht ook al bestel je via het web en kom je aansluitend je schoenen ophalen in een filiaal. Prima winkel. Een tevreden klant.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk