top

hh

• Snelheid/Levertijd

Goede sevice, heel aardig, snelle verzending.

gewoon goed

fantastisch materiaal en zeer snelle levering

• Snelheid/Levertijd

zeer goede prijs kwaliteit en zeer snelle levering

gewoon zeer goed

• Communicatie N.v.t.

Matig

Mijn enkelwandige RVS pijpen zaten allemaal los een grote doos. Pijpen van een meter waren ingedeukt en niet meer rond en T stuk was beschadigd.

• Snelheid/Levertijd

goede prijs, kwalteit en service

De geleverde materialen zijn van hoge kwaliteit en goede prijs. Het info mail adres gaf snelle reactie op vragen.

• Snelheid/Levertijd

Erg vriendelijk de personeel en zeer behulpzaam

• Snelheid/Levertijd

Top bedrijf en super service

Wat een super bedrijf. Hier kom je er weinig van tegen. Service goed. Omruilen kan gewoon als je er toch achter kom dat je andere bochten nodig heb of teveel heb. Ongelofelijk goede service en advies

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, en goede kwaliteit

Tevreden over alles

• Snelheid/Levertijd

Goede service en denken met je mee!

Langs geweest omdat ik er online niet meer uitkwam. Terplekke voorzien van koffie en goede uitleg. Gelijk de spullen meegekregen zodat ik eindelijk mijn klus kon klaren.

Teleurgesteld.

18/11/24 koord en lijm besteld en betaald. Geen bericht over verzenden ontvangen Na een week maar eens gebeld. ‘Is vandaag door ons verzonden. Ook hierover geen mail. Inmiddels 27/11 en wel verzoek om beoordeling bedrijf, maar ik zit nog steeds zonder de bestelling en dus zonder werkende houtkachel. Jammer, zou graag positief beoordelen.

• Snelheid/Levertijd

Super service, personeel is telefonisch makkelijk te bereiken, en staat je met kundig advies te woord.

Hele goede ervaring

De onderdelen werden vlot geleverd. Niettegenstaande er 1 onderdeel niet in voorraad was werd alles samen toch in een 3-tal dagen geleverd. Wij zijn in ieder geval erg tevreden.

Snelle levering hoge kwaliteit

Mooie en goede kwaliteit pijpen gekocht. Omdat dubbelwandige pijp niet ingekort kan worden moest er ook wat retour en ook dat ging supersnel en zonder problemen. Ook het advies en service was heel goed, kan het iedereen aanraden hier te kopen!

Supergoede en snelle service

Supergoede en snelle service

• Snelheid/Levertijd

Professioneel bedrijf met kennis van zaken

Door de hoeveelheid aanbieders is het soms lastig om de juiste keuze te maken. Goedkoopstekachelpijpen.nl doent zijn naam eer aan waarbij producten voor een zeer scherpe prijs worden geleverd. Daarnaast denken de medewerkers met je mee over de mogelijkheden en wordt er concreet en snel gecommuniceerd. En kon er naast de kachelpijpen ook nogeens een houtkachel worden geleverd.

Goed geholpen

Alles voor ons uit gezond op maat en kleur offerte gemaakt alleen bestellen ging niet goed door mail fout Dat is opgelost en spullen netjes en snel geleverd

top advies en service

Dionne en Ian staan je netjes te woord denken met je mee. De gemaakte afspraken worden gewoon nagekomen. En niet geheel onbelangrijk, volgens mij hebben ze plezier in hun werk.

Uitstekende service

Goed geholpen door vriendelijk personeel

• Snelheid/Levertijd

Vlot tel. contact en levering!

Prima, betrouwbaar

• Snelheid/Levertijd

meer dan tevreden. afspraken zijn na gekomen en op tijd geleverd. kwaliteit van materiaal was prima

Snel en correct: top!

Snel en correct: top!

• Snelheid/Levertijd

Geachte ik werd goed geholpen en alles wat ik wilde weten heb ik ook antwoord gekregen

Dus op en topp klasse Bedankt

Goede hulpverlening

Snelle correcte levering

Alles snel en correct opgestuurd . Alleen jamer van DHL. Die melden dat ze langs geweest zijn wat niet het geval was .mijn vriendin was heel de dag thuis aan het werk in het kapsalon tegen het straat . Met gevolg dat ik zelf naar Antwerpen moest om mijn bestelling op te halen .dan kan ik beter volgende keer gelijk naar jullie komen .

Wattstraat 92

3335 LV Zwijndrecht