Snelle reactie via E-mail met een scherpe aanbieding, offerte goedgekeurd en betaal linkje ontvangen. snel geregeld en de volgende werkdag al in huis. top service.
Fijne communicatie
Uitstekende adviezen en materialen
Doordat mijn bestelling niet volledig op vooraad was, zou er vertraging zijn in de levering. Dat was ook zo, maar het wijzigen van het leveradres was eenvoudig geregeld door medewerkers van de administratie. Alsnog de complete levering op een ander adres ontvangen , dus 5 sterren !
Als amateur klusser wist ik niet hoe ik eigenlijk moest beginnen met het plaatsen van de kachelpijpen en de diverse onderdelen die ik hiervoor nodig had. Na uitgebreide en bovenal vriendelijke raad, heb ik al het nodige gekocht en meegenomen en zitten wij er inmiddels warmpjes bij Gr. René
Product goed verpakt en snel thuis geleverd gekregen
De prijs was goed veel goedkoper dan een praxis of karwei
goede service
Ik was ter plekke en kreeg het juiste advies mbt de aansluiting van de kachel op de bestaande dak doorvoer.
Betere kwaliteit dan ik had.
Vlot geleverd Kwaliteit was goed Goed verpakt
Product is hoogwaardig en levertijd snel
Zeer tevreden ,ik had zelf wat verkeerd besteld ...Na telefonisch contact, gemeld .Dat is retour gegaan ,en enkele dagn daarna had ik de juiste onderdelen al..Superblij mee..
Online bestellingen werkt, prima, maar de verlading en bezorging is toch steeds weer verkeerd of werkt niet. Bezorgadres was niet ons adres en de klant kreeg de bestelling daarom niet, zoals we wel verwacht hadden..
Originele beoordeling
Zeer snelle verwerking van bestelling en na een dag verzonden met dhl. Enkel dhl België is niet correct (waren langs geweest maar persoonlijk niemand gezien en ganse dag gewacht), volgende werkdag toch afgeleverd. Toch positieve ervaring met deze firma ze hebben dhl gecontacteerd om alsnog met spoed te leveren..
Om advies gevraagd wat ik nodig had. En dit zo kunnen bestellen.
Alles ok
Binnen een dag gekregen hoge kwaliteit materiaal
Fijn vakkundig telefonisch contact. Retourneren ging ook goed. Snelle levering< 24 uur.
Prima geholpen, goeie service top
Medewerkers zijn heel behulpzaam
Perfect afgewerkte kachelpijp, snel geleverd en aantrekkelijk geprijsd
De levering was niet compleet, maar dit werd de dag erop geleverd. Een aanrader!
Snelle levering, goede kwaliteit/prijsverhouding
alles is vlot verlopen