Snel, accuraat en goede prijs / qualiteit

Schoon

Ik was het zat om mijn ramen met een waardeloze wisser te werken. Daarom heb ik deze professionele set gekocht. De set werk snel geleverd en was goed verpakt. De volgende dag aan de slag gegaan. Wat een verschil is dat. Zou iedereen aanbevelen. Thuis Schoonmaak, bedankt.

Prima kwaliteit en heel goed mee te werken.

Zie hierboven

Positief

Snelle levering , goede keuze

Alleen de bezorging is een ramp.

Super goede kwaliteit. Schoonmaak producten die echt goed zijn.

Snel optijd geleverd

Snel goed kwaliteit

Wij waren aanvankelijk sceptisch, maar nu super enthousiast!

Mijn zoon heeft dezelfde dag ook besteld op naam Lenten.

Keurig bedrijf

In eerste instantie een verkeerde levering ontvangen maar dit is netjes opgelost.

Extra naar Oss moeten rijden voor mijn tweede dweilstok was wel betaald

Via mail contact vertelt dat ik een verkeerde bestelling had gedaan. Kon ik keurig omruilen in Oss. Fout van mij ( 80 jaar) Jammer genoeg geen telefonisch contact mogelijk, weer mail contact.. 2 dweilstokken ingeleverd, 2 goede besteld en betaald. Kon ik wisselen in Oss op mijn eigen verzoek. Maar tot mijn schrik thuisgekomen had ik maar één dweilstok meegekregen. Verhio, weer terug rit naar Oss. Geen enkel excuus voor deze misstap. Wel jammer dit was nl. niet mijn fout. Was wel aardig geweest als het bedrijf een extra dweil had meegegeven voor de overlast van opnieuw naar Oss rijden. Groet Marijke Elbersen

prima service

Levert kwalitatief goede producten daar hou ik van...

De producten zijn goed te bekijken op de duidelijke site. Na bestelling geplaatst te hebben ontvang je ze snel in huis. De kwaliteit is goed van de spullen is een aanrader dit bedrijf.

Precies zoals verwacht

snel en goede kwaliteit

Geweldig product (een professionele raamwisser, wat een verschil!) en een goede snelle levering.

Goede producten

Goede producten, snelle levering.

Dankzij Thuisschoonmaken...

Met plezier, professioneel, mijn ramen wassen

Alles komt goed

Betrouwbaar bedrijf, fijne communicatie en goede duidelijkheid.

doet zijn werk!

Gebruiken al een aantal jaren de producten.

Goed degelijk materiaal

De max!

Lijkt wel een nieuw grastapijt in een zeer korte tijd. Volgend jaar opnieuw een doos strooien.

Duidelijke website Snelle levering

Geweldig werkend middel.

Slijtvaste zijdeglans geeft het gewenste resultaat.

Snelle en correcte levering

Idem

Zeer tevreden over het aanbod van de Greenspeed. Goede prijs ook waar elders de prijs hoger ligt. Snelle en nette levering, kortom prima service.

Snelle levering goede producten

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: