Goede service goede kwaliteit

Snelle service , goede prijs kwaliteit verhouding

Vlotte bediening

Wacht nog op de nabestelling.

Goedemorgen, ik heb een Set doekjes besteld en tot mijn verbazing kreeg ik er maar 1. Ik heb toen gebeld en er is mij toen belooft dat de andere 3 doekjes nagezonden zouden worden. We zijn nu al weer een week verder en ik heb de doekjes nog steeds niet ontvangen. Erg jammer.

Opgelicht

Je zit zonder schoonmaker aan een jaar abonnement vast. BLIJF HIER WEG!

Top product

Snelle bezorging! Degelijke dweil en steel. Handig in gebruik. Ter plekke spoed je je water met sop en dweilen maar! Voor onze gietvloer heb ik ook gelijk een stof dweil (dusty) aangeschaft die net als de gewone dweil makkelijk in gebruik is.

Mooi geleverd product

Snelle levering van ophangklemmen. Goede prijs

Prima, gemaakte afspraken werden stipt nagekomen.

n.v.t. zie boven

Snelle en goede service

Snelle levering en duidelijke communicatie hierover.

Matig

Blijf op de ramen strepen houden na het wissen. M.v.g. Paul

Helemaal oké

Duidelijke en overzichtelijke website en een snelle leveringsservice.

Duidelijke en overzichtelijke website en een snelle leveringsservice.

Prima producten, snel bezorgd

Wij maken al jaren gebruik van de schoonmaakset van ThuisSchoonmaken.nl en de fijne glasdoeken. Hoewel de oude set nog prima is, hebben we alvast een nieuwe gekocht omdat we niet zonder kunnen.

Goed produkt goede service.

Kwaliteit van werken. Veel dank voor het vereenvoudigen van -soms- lastige karweitjes.

Snel

Heel snel en netjes geleverd

Snelle bezorging

Prima service , duidelijke informatie over het verloop van de bestelling

Zie score

De vloer blinkt weer als nieuw. Heel fijn dat je niet meer zoveel water nodig hebt om regelmatig je doek uit te wassen en wringen. dit is een heel handig systeem voor mensen met reuma en artrose. Ik ben er heel erg blij mee!

Service gericht

Werkt zoals vermeldt in de productomschrijving

Volgende dag al in huis.

Helemaal top!! Goede communicatie en goede afspraken

Alles top geregeld en snel geleverd.

Nog niet goed

Opgebeld over de aanschaf van mijn brede ruitenwisser. Deze ingewisseld voor een goedkopere( zou beter werken bij niet-professionals!) Teveel betaald bedrag zou teruggestort worden maar tot op heden niets ontvangen!!!

Was top

Mooie dienstverlening

Snelle levering.

We hebben de bestelling gedaan van DR Schutz R Basisreinger Clean and Strip. Maar omdat wij wonen in een boerderij waar een modumentale vloerteges in liggen van 100 jaar oudl durven wij het niet aan, om dit middel te gebruiken. Wij zijn bang dat de tegel preutse wordt. Het zal wel lukken op een normale tegel vloer

Snelle levering én betaalbaar

De producten werden snel geleverd

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: