Bestelling netjes en snel in his

spray double action werkt top

weinig kracht dubbel resultaat

Prima aftersales nadat een onderdeeltje niet geleverd was. Snel opgelost en zonder kosten

Supergoede materialen om mee te werken

Top spul!

Alles prima mee schoon te krijgen. Helemaal top!

Makkelijk te bestellen, zsm geleverd

Op vrijdagmorgen bestelling geplaatst van uitschuifbare ragger en raamwisser. Levering zou volgende dag zijn maar niets ontvangen. Op maandag even gebeld en het werd direct uitgezocht. Ik werd netjes terug gebeld met uitleg dat de verzending door omstandigheden over het weekend was getild. De zending zou onderweg zijn. De volgende dag had ik de bestelling binnen en ben er erg blij mee. Was voor mij de eerste keer dat ik bestelde maar zal het zeker vaker doen.

Uitstekend.

Netjes en heel snel.

Katastrofa

Very bad company

Degelijk product, telefonisch prettige toelichting

Degelijk product, telefonisch prettige toelichting

zeer klantvriendelijk en correct

Keurig herstel van een menselijk foutje. bedankt

te laat geleverd

Bij de bestelling kan je een leverings moment opgeven. Ik ga er dan ook vanuit dat het dan geleverd wordt. In dit geval werd het later geleverd, wat vervelend was.

Ik ken het via mijn werk.

Fantastisch spul. Ik wil nooit meer de troep van andere merken..uiteindelijk is dit goedkoper omdat het sterk is. Ik kan ook het ophangsysteem aanraden. Ik houd ervan dat alles mooi opgeruimd is en een vaste plek heeft. Ik heb het nu ook in de schuur voor tuingereedschap.

Super snelle levering.

Zeer snelle levering. En goede kwaliteit.

uitstekend

komt belofte na.

geen mening

geen mening

Mooie producten én beste prijs

Warm aanbevolen!

Goed schoonmaak middel

Schoon maak middel weinig voor nodig en goed resultaat.

Klamvovhtig werk over m'n ramen gaat goed maar ken t product he

Snelle levering, goede service

Bestelling was snel in huis. Er ontbrak een onderdeel, is direct nagestuurd.

Spullen ontvangen en dan reclame erbij stoppen dat het 20% goedkoper kan.

Enthousiast bestel je iets van 85 Euro en gaat er gelijk mee aan de slag. Nadat je het even getest hebt valt er een advertentieblaadje uit. Daarop staat hetzelfde product nu 15 Euro goedkoper is! Dan stuur je een nette reactie terug en je hoort helemaal niets meer. Product is prima maar een reactie had ik wel op prijs gesteld.

Snel en goed

De onkruidpomp werd snel geleverd. Hij zou tegen schoonmaakazijn kunnen. 1 keer gebruikt dus kan nog niets zeggen over de duurzaamheid. Wordt vervolgd!

uitstekend

bestellen ging gemakkelijk en bezorging was snel.

perfecte service

goed product en perfecte service

Echt fijn

Fijn en praktisch.

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: