Perfecte service

Contact opgenomen omdat een onderdeel van mijn 4 jaar oude vloerwisser kapot was gegaan. Men ging in het magazijn zoeken,want waarschijnlijk ligt daar nog ergens het onderdeel wat ik nodig heb. En ja hoor,gevonden. Ik kan weer schoonmaken :)

Top!! Snel en gemakkelijk wil de minidusther niet meer missen.

Top!!!

Supersnel geleverd! Zeker weer bestellen!

Supersnelle service. Helaas zat de dop niet goed op een van de producten waardoor en nogal wat uitgelopen was. Echter toen ik hierover belde werden er onmiddellijk excuses en oplossingen geboden hiervoor! Top bedrijf. Niet aan twijfelen gewoon bestellen.

Was ff zoeken hoe steel in elkaar moest. Plaatje op steel wat klein.

Snelle levering en prima wisser kan geen andere tegen op. Eindelijk streeploos ramen lappen.

Snel service kwaliteit goed

Producten goed omschreven Doet wat t moet doen Snel service qua bezorgen of afhalen

Echt streeploos schoon

Een echt top product

Prima prijs en kwaliteit

Producten tegen goede prijs en snel thuis

Gemakkelijke bestelling en correcte afhandeling.

Valt mij enorm tegen

De doeken maken niet goed schoon valt mij enorm tegen.

Goed product alleen jemoet de knop goed indrukken

Product met gebreken ontvangen, geboden oplossing niet naar tevredenheid

Bestelling ontvangen, fles met schoonmaakmiddel bleek gelekt te hebben tijdens verzending. Fles was ook niet afgedekt o.i.d. Er mist voor ong. de helft uit aan schoonmaakmiddel. De geboden oplossing, 1/4 van het bedrag als korting gekregen. Per mail aangegeven dat ik de geboden oplossing niet reëel vond. Geen reactie meer gekregen.

Fantastische mop

Raamwiwser

Snelle levering, goed product, een aanrader

Goede service. Product snel geleverd. Was bekend met James laminaat reiniger. Echter, was waar ik het kocht niet meer verkrijgbaar. Nu via internet besteld. Prima alternatief

Ik ben er ontzettend blij mee.

Ze werken uitstekend.

Top snelle en nette levering

Top nette en snelle levering

Beetje teleurstellend resultaat

Na de tuin 3x gedaan te hebben met bio mos, was het resultaat helaas teleurstellend. Dit product was me aangeraden door vriendin.Haar tegels liggen er bijna 2 jaar.Wij hebben oude tegels.Misschien ligt het daar aan.

Prima zaak. Ruime voorraad en snelle levering

Was zeer goed verzorgd

Weet ik niet afgegeven bij de buren

Product snel in huis en goed service!

Goeie snelle levering, product goed verpakt, snelle reactie op vragen.

Netjes geleverd conform afspraak en producten voldoen aan de verwachting.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit.

Een topwinkel

Ik had moppen besteld en product om de vloer te poetsen van Green Speed echt TOP

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: