Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goed product

Heel fijn deze manier van dweilen Jammer dat de prijs aan de hoge kant is Anders zou ik er meerdere bestellen Maar voor de voedselbank op dit moment niet haalbaar

Snelle levering en prima kwaliteit

De ThuisSchoonmaken Dweilset (inclusief 2x mop) besteld Snelle levering en prima kwaliteit!

Uitstekende service

Uitstekende service

Superuitvinding

We hebben een huis met drie trappen, ik ben ontzettend blij met het gemak van de dweil. Geen emmers meer. Maar wellicht nog belangrijker, je verbruikt veel minder water, nauwelijks schoonmaakmiddel en dus beter voor het milieu. Ook de doekjes zijn erg fijn. Ik hoef nooit meer anders.

Goed en snel geleverd

product werk zeer doeltreffend en snel, jammer dat er geen maatpotje bij was voor de juiste doseringen

Echt goede verbetering vloer, maar de pad is wrschl noodzakelijk en je moet wel de hele vloer doen.

Maakte nu schoon met schoonmaakspons. En veel naderingen met water en droog wrijven met droge doek. Dat is erg omslachtig en je ziet exact waar je gebleven bent. Dus een stuk vd vloer doen is er niet bij en alleen dweilen met dit middel is niet voldoende

Product werkt zoals beschreven

Werkt naar de norm van omschrijving , inhoud in grotere volumes zou nog beter zijn

Dankzij een tip, kwam ik op jullie site terecht. Er was gezegd met deze schoonmaak middelen maken wij de badkamers en toiletten schoon. Mijn wc en badkamer blinken weer. Dankzij jullie schoonmask producten. Echt TOP !!!!

Konnte das Produkt noch nicht anwenden.

Lieferung war Super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed bedrijf

Snelle levering en goed contact met klantenservice

Prima producten en snelle levering

Goed en snel

Makkelijke website en snelle bezorging.

voorzichtig positief

misschien nog een beetje vroeg, maar het blijkt dat alle onkruid aan het kapot gaan is, blijkt voorlopig beter dan de producten in België

Material und Lieferung beides geht nicht besser .

Wie ich schon mtteilte Alles OK Material und Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super service

Een webshop met echt verstand van schoonmaak. Geadviseerd door Gerald je merkte meteen dat ze alle kennis in huis hebben.

Snelle levering en fijn dat artikel gewoon leverbaar is hier

Fijn adres

Prima doet wat het moet

Prima product doet wat het moet

Maten klopten niet maar daar werd goed over gecommuniceerd.

Stoelgaatjes waren te klein voor de borsteltjes met pin. De pin leek wel meer dan 5 mm. Opgemeten kwamen wij op 6 mm uit. We hebben de pinnen weg moeten veilen. Terugsturen betekende extra verzendkosten. Uiteindelijk functioneren ze uitstekend.

goede service

Zeer tevreden , snelle service

Bestelling geplaatst en alles netjes op tijd afgeleverd. producten zijn goed.

Goede ervaring opgedaan met thuisschoonmaken.

snelle service , goed product

snelle service , goed product

Snel geleverd en degelijke producten

Degelijke producten, goede prijs, snelle levering. Al meermaals besteld, nooit klachten.

positief

website ok, vlotte levering

Imex

zeer goede service

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: