goede kwaliteit

goede kwaliteit. helaas 1 dag later bezorgd dan afgesproken.

goed materiaal en goede service

materiaal gaat lang mee, ramendoeken zijn top

Doeken bevallen goed

Ik kan de doeken goed uitwringen. Ik heb atrose en niet zoveel kracht in de handen.

Ik had niet begrepen dat er geen fysieke winkel was. Ter plekke in overleg/besteld/betaald, en kon na even wachten mijn spullen in ontvangst nemen!

Goede en snelle afhandeling van de opdracht.

Zie hiervoor

Werkt perfect.

Zeer gemakkelijk in gebruik.

Eindelijk een trekker die doet wat die moet doen.

Correkte levering

Eerste aankoop en zeer aan te raden

Goed.

Snelle levering.

De bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Zeer tevreden.

Kwaliteit

Heel vlot besteld en geleverd tegen juiste prijs . Kwaliteitsprodukten . Ook zeer goed verpakt , flessen goed afgekleed tegen uitlopen . Leuke balpen erbij

Gewoon snel geleverd en goede producten

Ik gebruik deze producten ook op mijn werk. Echt fijn. Verder ging de levering soepel.

Snelle levering goede producten

Gewoon goed

Bestelling was snel geplaatst en snel geleverd.

zeer tevreden over het resultaat

Prima onkruidverdelger. Zelfs nadat het ca. na 7 uur is beginnen te regenen heeft het toch zijn werk gedaan en is het onkruid totaal vernietigd.

Was voor mij de eerste keer dat ik wat besteld heb bij thuisschoonmaken.nl.

Kan niet anders zeggen dat onze ervaring super goed is. Hadden wat vragen dus even gebeld heel vriendelijk te woord gestaan. En de bestelde spullen waren binnen 2 dagen later in huis.

Ook goede aftersales

Naast hun producten geven ze vooraf maar ook achteraf een passende oplossing / informatie en hanteren een zeer goede communicatie

Bij juist gebruik een goed middel!

Goed!

Bij aankomst was doos kapot. Bestelling nagekeken; en ik mistte een onderdeel. Gemaild en dit is heel snel opgelost.

zeer goede service na kleine fout in bestelling

Alles netjes verpakt en snel geleverd. Na foutje in de bestelling ook dit weer snel recht gezet top service dus

uitstekend

levering zeer snel en correct product doet wat het moet doen zeer tevreden mvg raimond

Vlotte afhandeling

Positief

Twee bestellingen bij ThuisSchoonmaken geplaatst. Snelle levering. Prima producten. De tweede levering was niet helemaal compleet. Maar geen probleem. Op de mail werd dezelfde avond gereageerd en het ontbrekende deel snel alsnog geleverd. Dus mijn ervaring met ThuisSchoonmaken is positief!

Uitstekend!

Fijne en overzichtelijke site met goede producten Makkelijk te bestellen en zeer snel in huis .

product gekocht dat efficiënter is dan Round up.

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: