Werkt perfect en snelle levering in duitsland

Lekker snel klaar met poetsen en de steel van de vloer mop glijd niet uit je hand

Super service!!!

Bestellen en supersnel geleverd. Meer moet het niet zijn. Overzichtelijke website!!

Er was wat fout gegaan bij post nl maar was na twee dagen door u opgelost .Proficiat groet Gerda van der Plas

Zeer snelle levering

Goed spul

De techniek was ik vergeten

Jullie hebben een tevreden klant erbij

uitstekend

vlugge en correcte afwerking

Overzichtelijke pagina en vlotte afhandeling

Overzichtelijke internet pagina en vlotte afhandeling en prima product

Snelle levering van matig product (Toolland Drukspuit / Druksproeier - 5 liter)

Helaas niet erg best spul. Bij het dichtdraaien van het drukvat heb je direct het idee dat je de hele boel kapot draait. Ook voor dit geld mag je toch verwachten dat je het product op een normale wijze kan openen en sluiten. Aan de andere kant was er wel sprake van een snelle levering. Het mij reeds bekende BioMos werkt als vanouds zeer goed. Over deze zaken kan ik dus alleen maar tevreden zijn.

super tevreden

goede produkten en goede levering

Vlot

Vlotte ontvangst Erg goed materiaal

goede service snelle levering

correcte levering binnen afgesproken termijn

onlangs Imex Glyfosaat 3 Onkruidverdelger aangekocht, product direct gebruikt en na enkele dagen was er al resultaat te zien. nu 10 dagen verder is het hele gras en onkruid verschrompeld.

in een woord geweldig

de dweilstok super, niet meer uit mijn leven weg te denken super makkelijk gr.J.Hagen

Na een haperende PostNL bestelling toch "eind goed, al goed"

Geen verdere toelichting

Prima schoonmaak middel

Gebruik het al jaren en als wij in Ne3derland zijn bestel ik weer een paar nieuwe flessen

Professionele producten

Beetje huiverig voor de prijzen.. maar krijg kwaliteit terug. En door goed gebruik zuinig in gebruik, uiteindelijk dus goedkoop in gebruik. Ook fijn duidelijke instructies video

Top !!!!

Zeer goed professionele artikelen,ben zeer tevreden!!

GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!

snel-korrekt, alles klopt!

perfecct materiaal

Mn vader zei dat hij zeer tevreden over materialen en rugspuit heeft Hij is al tweede keer bestellen bij jou.

Fijne producten zeer tevreden!

Wat een fijne producten, doeken die geen pluisjes achterlaten en de geur van de schoonmaak producten zijn heerlijk!

as it should be

prima webshop, snel en mooi van prijs. zoalst het moet zijn! Doe zo verder!

Goed product

Knappe service

Product doet wat het belooft. Snel geleverd.

Top kwaliteit.

Reeds gebruikt én ben zéér tevreden

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: