Eerlijk en goed

Goede afhandeling ondanks fout Post.nl

Een wonder schoonmaakmiddel

Fantastisch schoonmaakmiddel Onze keramische kookplaat liet duidelijke sporen aan van de pannen. Nu………..na het inwrijven weer een nieuwe keramische kookplaat. Chapeau!!!

Snelle levering, goed product!

Tevreden, ik zou het product aanraden

Top producten en uitstekend advies

Bij aankoop van mijn Unger raamwisser ( topper!) kreeg ik deskundig advies over dit product alsmede mogelijke andere producten.

Goed product en goede prijs

Duidelijke website. Snel geleverd en goed verpakt.

Zeer nette prijzen en een goede service

Zeer nette prijzen en een goede service.

Klantvriendelijk

Na eerste verkeerde levering netjes hersteld.

fijne site en goede producten

snelle service en goed verzonden

Greenspeed

Alles netjes op tijd bezorgt en een goed product.

Uitstekende vloereiniger van Jameson

Al ruim 2 jaar lichtgrijze betonlooktegels laminaat in de woonkamer. Met de normale schoonmaakmiddelen uit de supermarkt e.d. werd de vloer alleen maar viezer met tevens bruinachtige vlekken.... Na Jameson nu weer tegels als nieuw !! Lichtgrijs en hopelijk nu ook meer vuilafstotend..

Geweldig ze zijn nog beter dan ze zelf dachten.

Sneller dan toegezegd

Goed advies snelle levering

Zeer positief

Wisser trekt strepen

Heb best prijzige wisser gekocht meek liquidator 3.0 trekt strepen en laat water achter. Slechte keuze

Mijn orders waren snel binnen alleen jammer dat de uitschuif stok van 4 mtr was maar 1,90 m uitgeschoven beetje jammer vandaar maar 4 sterren, alle andere producten werken enorm goed ben er blij mee.

Blij met deze apparaat, zoals wat ik verwacht.

Zeker goed aanraden

Had ik het maar eerder gekocht. Velen jaren ergens. Altijd Wissers van Leifheit gehad, maar de laatste jaren hebben ze het rubber vervangen voor iets anders wat gewoon niet werkt. Veel strepen etc. Nu wat meer geld uitgegeven maar wat fijn, werkt top en vooral streeploos en ligt fijn in de hand.

Bij vragen gewoon bellen

prima geholpen met mijn vragen over hun product wat ik had besteld.

uitstekend en geduldig.

Slecht

Raamwisser gekocht, en vond hem zelf nogal prijzig!!! Maar dacht dan zal hij ook wel streeploos schoonmaken, nou echt niet!!! Hij trekt allemaal strepen, en heb hem niet te strak vast .. maar zelfs dat helpt niet…

Levering Prima

Product voldoet niet aan het gewenste resultaat. Gras gaat niet weg c.q. dood na een aantal dagen dus meerdere malen besproeien. Maakt het product nog duurder daardoor.

Slecht

Bestelling nog steeds niet binnen, geen reactie van de klantenservice op mail en de 3S code om pakket te volgen staat al meer dan een week op pakket niet gevonden...

Snell en correct.

Snelle en correcte levering geheel zoals gepland en afgesproken. Goed geïnformeerd over aflevering. Helemaal goed.

Prima bedrijf

Goede snelle aflevering van het bestelde artikel.

Het produkt heeft onze verwachtingen overtroffen

De edelzeep voor stenen vloeren behoeft geen nadere toelichting. Gewoon top ! Maar de slijtvaste zijdeglans voor stenen vloeren ( HMK 323) heeft onze verwachtingen overtroffen. Onze Belgisch hardstenen vloer lijkt als nieuw. Doffe plekken verdwijnen en de kleur is helemaal terug. De edelzeep was al een vaste waarde maar daar is de HMK323 bij gekomen.

Fantastisch product

Nooit eerder zo gemakkelijk een vloer gedweild. Uitermate geschikt voor personen met hand- en polsproblemen.

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: