Mooie wisser en vlug in huis.

perfecte service

Heel goed spul en verzorgd verpakt

Producten zijn allemaal geleverd; en op korte termijn.

Het product is prima en zeer snel thuis bezorgd

uitstekend schoomaak produkt geleverd

mij is een prima werkend middel tegen groenaanslag verkocht,ben hier dik tevreden over

Ik probeer al vanaf vrijdag een oordeel te krijgen over mijn dweilkunsten aangezien het mondstuk constant omklapt op onze houten vloer. Het is inmiddels donderdag 9 februari 2023. Ik heb Gerrald zijn mobiele telefoonnummer gekregen en daar twee filmpjes naartoe gestuurd en een foto van onze houten vloer maar helaas dat op heden niks op gehoord. Vandaar dat ik dit formulier maar invul dat ik via de mail van jullie krijg. Hopen dat er dan op gereageerd wordt.

Snel en goed product voor een redelijke prijs

Goed product

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering

top service

Na bestelling is mijn pakketje nooit door postnl thuis bezorgd. Bij navraag werd meteen een nieuwe op de post gedaan. Heel fijn!!!

Houd zich perfect aan de afspraken

Ben tevreden over de dienstverlening!!!******

Prima doekjes

In 2019 eerste keer bestelling gedaan, tja die doekjes zijn nu echt op (nog steeds prima voor kluswerk). Nu weer nieuwe lichting ontvangen. Super, maakt makkelijk schoon.

Fijne doeken en goede service

Wat men beloofd komt men na . Levering precies volgens hun afspraak

Top wisser !

Zeer goede service en producten!

De beste poetsmaterialen die ik ooit heb gehad. Echt super om mee te werken! Dan gaat het om de de Numatic stofzuiger, lang snoer, lange steel, kom overal makkelijk bij en onder. En het Greenspeed dweilset voor stenen en houten vloeren en de microvezel poetsdoekenset van Greenspeed inclusief glasdoek. Een verademing om met deze spullen te poetsen. Zonder het zeulen van emmers water. Het voelt gemakkelijker en sneller met een heel mooi resultaat.

Per ongeluk de verkeerde (duurdere) vloerwisser bezorgd gekregen. Deze mocht ik houden.

Ideaal

Op mijn werk gebruiken ook allerlei materiaal, makkelijk in gebruik, nadeel is dat het wel duur is,dus mag je er ook wat van verwachten

Super service!

r mankeerde een klein dinggetje aan het produkt... na een telefoonje en foto's gestuurd te hebben zonder problemen een nieuwe gekregen! Dat is nou service met een glimlach!

Netjes op tijd geleverd!

Netjes op tijd geleverd en goede prijs en kwaliteit verhouding

Goed verpakt en degelijk materiaal

Goed verpakt en degelijk materiaal

Prima, maar...

Op zich goed, Ik had wel een gebruikt artikel, spuutflacon. Zat wat water in..hoirt niet natuurlijk. T werkt wel maar dat vond ik niet netjes. Doek die ik besteld had was wel echt nieuw.

Ik had eerst tekort gekregen. Mijn bestelling was niet compleet. Maar het werd perfect opgelost. Ben heel blij met jullie product

Snelle service, goede bezorging.

Product goed en snel ontvangen.

Snelle service, goede bezorging.

Product goed en snel ontvangen.

snelle bezorging,goed product

Snelle bezorging van product, de dieptereiniger die wij besteld hadden heeft zijn werking zeer goed gedaan. dank je wel

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: