Filtre

Snelle en juiste levering

Tevreden over levering en materiaal kwaliteit

Goed advies, snelle reacties en snel bezorgd

Bedankt voor jullie adviezen, hulp en de snelle levering van onze WTW.

Prima bedrijf ik hoop er rond in de toekomst nog veel mee te doen

prima, maar.....

Prima roosters en precies de maat die ik zocht. Ik weet niet of ik het overzien heb maar er zitten geen schroeven bij de roosters. De schroeven zijn best apart qua maat en lengte. Verder prima verpakt en snel geleverd.

Wordt netjes geleverd

Bestelling gedaan en wordt netjes afgehandeld en bezorgd

Super leuk!

Ik ben heel erg blij met jullie!

prima geholpen en geadviseerd

via mail goed geadviseerd over geschikte woonhuisventilator. Meerdere vragen gesteld die goed beantwoord werden zonder problemen. Bestelling goed te volgen op internet en op tijd bezorgd.

Prima levering

Prima ventilator, badkamer blijft vocht condens en vocht vrij

Zeer snelle levering en professionele afhandeling

Het bestelde bleek niet te passen. Geen probleem zelfde dag opgelost en aankoopbedrag gecrediteerd. Top service

Prima levering

Uitzoeken op de site ging eenvoudig. Levering volgende dag, prima verpakt.

juiste produkt geleverd

Zeer vlot geleverd

Zéér vlot geleverd

Prima Service

Snelle en prima service!

Mooi product wat snel geleverd is geworden!

Snel levering

Goede kwaliteit

De inverter cover is hele goede kwaliteit en kwam heel snel aan. Ook makkelijk in elkaar te zetten. Super produkt!

Snelle levering en prima product

Waardeloze service

Koop niet bij deze website want als je iets wilt retourneren en je bent zo eerlijk om te zeggen waarom, gebruiken ze een smoes om het niet te doen. Terwijl ze op de website vermelden dat het altijd kan. Bovendien reageren ze in strijd met de AVG door verkeerde namen van andere personen te gebruiken. Nog niet eerder zo’n slechte service meegemaakt.

Prima bedrijf snelle levering en goed product

Prima bedrijf snelle levering en goed product

De geleverde producten zijn in orde maar de communicatie laat te wensen over

Ik heb per email 2 x een vraag gestuurd en daarop geen antwoord ontvangen. Ook een vraag via de app is niet beantwoord.

Uitstekende service en goede producten.

Goed geholpen bij retourneren en uitzoeken ander passend product.

Goede producten voor schappelijke prijs

Stekwartels besteld voor het plaatsen van een paar airco's, zien er goed uit en voor zeer schappelijke prijs. Zal er in de toekomst wel weer bestellen

Goede prijs , snelle levering

naar tevredenheid

naar tevredenheid

Uitgebreid assortiment, snelle levering en vriendelijke en zeer vlotte klantenservice

Dit jaar veel besteld bij Ventilatieland. Snelle levering. Aantal keer contact gehad met de klantenservice, zowel telefonisch als via chat. Snelle en correcte afhandeling van retouren, maar ook snel antwoord opvragen over producten. Top service

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ