Dit is de 1e keer dat ik geen door mij verkeerde bestelde goederen hoef terug te sturen en er gelijk een credit nota wordt teruggestort op mijn rekening. Zo bespaart u tijd, en dragen we samen bij aan het verminderen van CO2-uitstoot en het minimaliseren van afval. Aldus het bericht in de mail van ventilatieland. Kortom grote klasse.
Prima bedrijf om te bestellen Nette prijs en goede service. Snel verstuurd. Echt goed
Nazorg was prima, ben nu blij met mijn Itho. Na klacht is dit prima opgepakt en meerdere keren nagebeld om alles goed te regelen
Beste Karin, Dank u voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Mijn collega heeft zojuist telefonisch contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Recensione originale
In 2019 kocht ik een Itho met drie afstandsbedieningen ( a € 75,-) , binnen een maand na verloop garantie stopte de Itho ermee ( 2021). Van de week gebeld met de afdeling verkoop voor een andere Itho omdat ik nog drie afstandsbedieningen ( 3 x €75 ) had van een Itho uit 2019, kreeg advies voor een type Itho en die heb ik aangeschaft, vandaag werd hij geplaatst en de afstandsbedieningen werkten niet. dus ik heb weer gebeld. Kreeg toen te horen dat deze afstandsbedieningen niet werken op een ouder type. Dat had ik graag bij het eerste belletje gehoord dan had ik een ander merk aangeschaft met nieuwe afstandsbedieningen. Dus ik zei dan gaat deze Itho retour want ik ben door de ervaring van de vorige Itho geen fan van dit merk. We kregen een hele vervelende discussie want als hij gebruiksporen had dan werd hij niet retourgenomen. Ik had deze Itho helemaal niet willen hebben als ik bij het eerste contact al werd verteld dat de afstandsbedieningen niet zouden gaan werken. Hij vroeg me wie mij had geadviseerd en ik wist haar naam niet, toen ik zijn naam vroeg hing hij meteen op. Om dat laatste zet ik nu hier deze review, via de chat ben ik verder netjes geholpen met een retourlabel. We gaan zien hoe Ventilatieland dit oplost.
Makkelijk te installeren
Prima, snelle levering en juiste deksel voor afdichten afvoerbuis ontvangen.
Snelle, professionele service.
De vochtsensor van Orcon MVS-15RHP doet het na 6 maanden niet meer. De unit springt op de meest gekke momenten van stand 1 naar 2 en dit gaat uren door. Klantenservice wil filmpjes van het gedrag van de unit en van het knipperen van de LED, maar biedt geen passende oplossing aan. Alleen de hele unit demonteren en op laten sturen is een mogelijkheid, dit is voor een sensor van €25,- inkoop veel te veel werk. Jammer dat er zo moeilijk gedaan wordt.
Beste Ernst, Dank u voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
ik kreeg helaas geen terugkoppeling over een product dat niet op voorraad was, of daar een alternatief voor aangeboden. jammer dat daardoor een hele order voor moet wachten. nadat ik navraag had gedaan was het wel zo opgelost.
De decentrale WTW inmiddels geïnstalleerd. Het is te vroeg om te zeggen of ie heel goed werkt. De co2 meter wordt in ieder geval niet meer rood, maar ook niet groen waar ik wel op gerekend had.... Geluid op stand 1 valt mee, strand 2 ietwat luidruchtiger.
Gevraagd en het juiste gekregen. Super
Op 1 november is besteld en per bankoverschrijving betaald. Dat is per abuis in twee betalingen gedaan. Blijkt het systeem niet mee te kunnen werken. 7 november nogmaals het gehele bedrag betaald in de verwachting dat de eerste betaling wel teruggestort wordt. 9 november krijg ik het verzoek om te betalen. Per email gecommuniceerd en men geeft aan dat een derde maal betalen niet nodig is. Nu 10 november nog geen bericht dat er verstuurd gaat worden. Vanmorgen email gestuurd dat het dringend binnen moet komen. Geeft allerlei problemen in de projectvoortgang. Geen reactie. Alles was op voorraad volgens de website, 2x betaald en na 10 dagen nog geen bevestiging van leveren. Aanvulling 13-10: ik werd gebeld naar aanleiding eerdere email. Er was iets fout gegaan en alles wordt vandaag, de 13e nog opgestuurd. Het heeft even geduurd, maar gelukkig toch verzonden.
Recensione originale
Op 1 november besteld en per bankoverschrijving betaald. Dat is per abuis in twee betalingen gedaan. Blijkt het systeem niet mee te kunnen werken. 7 november nogmaals het gehele bedrag betaald in de verwachting dat de eerste betaling wel teruggestort wordt. 9 november krijg ik het verzoek om te betalen. Per email gecommuniceerd en men geeft aan dat een derde maal betalen niet nodig is. Nu 10 november nog geen bericht dat er verstuurd gaat worden. Vanmorgen email gestuurd dat het dringend binnen moet komen. Geeft allerlei problemen in de projectvoortgang. Geen reactie. Alles was op voorraad volgens de website, 2x betaald en na 10 dagen nog geen bevestiging van leveren. Systeem lijkt belangrijker dan klant. Slecht.
Geleverd met post.nl. Dan weetje tenminste dat je het ook krijgt, en er geen mailtje verschijnt met:” Persoonlijk aan u afgegeven, zo en zo laat”, waarna het pakketje voor altijd verdwenen blijkt! De CO2 meter is goed, maar ik heb mijn huiswerk ook gedaan. Ik schrok wel van de hoge CO2 concentratie’s in mijn kiervrije huis. In één kleine hobbykamer was het 2100 ppm, I.p.v. 600 ppm! Er is dus veel meer ventilatie, lees: energie, nodig dan ik dacht.
I ordered and paid WTW unit Flair. Today it is 40 days after the amount was credited to Ventilatieland account. Nevertheless the unit has not been delivered yet. It is really annoying. Customer is helpless. I really don´t recommend any advanced payments.
Dear Pavel, Thank you for taking the trouble to fill in the review. We have contacted you to discuss this and apologise for the inconvenience. We have kept you informed of the delivery time from the time of ordering and it has now been shipped to you as it is now available from stock. Apologies for the inconvenience this has caused you. Kind regards, On behalf of the Ventilatieland customer service team, Demi
Groot assortiment, goede kwaliteit, snel geleverd en voor een scherpe prijs!
product is zoals omschreven en klopt helemaal.
Super snelle levering en correct.
Helder bestelproces en levering, een aanrader!
Verkeerde advies voor de filters, meeste werknemers hebben totaal verstand van zaken, ze kunnen geen goede advies geven en kunnen je ook niet verder helpen. Ben nu al in de tweede week van ern artikel die ik verkeerd had besteld en terug wil sturen maar met geen mogelijke manier is dit (nog steeds) niet gelukt! Ze verzinnen allerlei smoesjes.
Beste Ayse, Dank u voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Ventilatieland had the cheapest price for the same product compared to other companies. We called them a few times before ordering for clarifications and they were always very polite and helpful. Finally, they really delivered our order the next day! Recommended
zeer snelle levering
Toen ik belde om te vragen welke filters ik voor mijn Vasco ventilatiebox moest hebben kon men dit niet zeggen. Ik heb nadien zelf verder gezocht in jullie Webshop en de juiste toch gevonden. De levering was daarna snel.
Beste Peter, Dank u voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Zeer goede prijs en een super snelle levering. Zeer blij mee. Makkelijke webshop.
Vervangend onderdeel (upgrade) voor ventilatie-unit snel geleverd.
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire