Snelle, acurate levering

Ventilatieland doet wat ze beloven: snelle levering. De track-en-trace code was van Postnl, maar de levering kwam via een ander bedrijf.

Goede snelle levering

Snelle levering en makkelijk bestellen via de site

Goede en snelle service, betrouwbaar

Erg vertrouwd persoon, komt afspraken na tevens goede bezorg service die veld voor levering.

Er was helaas wat vertraging in de levering maar de ventilator is prima voor die prijs en netjes gel

Er was helaas wat vertraging in de levering maar de ventilator is prima en goed en compleet geleverd

helemaal top

Van bestellen tot aan de levering prima geregeld.

Absolutely shitty service. A disgrace.

Just don't deal with these people. They're all smiles and promises. But when it comes to delivering, they hide somewhere in their den. Returning a device (because of wide discrepancy between what is advertised and reality, i.e. noise level 44db instead of 32db) is close to impossible. They'll do anything to make your life a misery. What a bunch of clowns....

Goede en voorspoedige service. Een gemakkelijk te installeren product.

Snelle levering, badkamerventilator moeizaam te installeren

Levering was heel snel en adekwaat. Ventilator voldoet niet, met name bevestiging van beschermkap op ventilator is slecht. Voldoet niet. Ben al weer op zoek naar andere ventilator.

Snel, veel keuze

Snel geleverd en veel keus in materialen

Uitgebreid assortiment, correcte en snelle afhandeling

Uitgebreid assortiment, ik vond juist hier de juiste ventilator met de hewenste specs. Scherpe prijs, afhandeling ging heel snel en soepel

Product voldoet aan de verwachtingen

Goede prijs

Snel geleverd en prijs een van de goedkoopste.

Snel geleverd, top kwaliteit

Wat ik nodig had kon ik makkelijk vinden op de site; bestellen en betalen was geen probleem en via tracker kom ik levering volgen. Materiaal was precies wat ik nodig had en van goede kwaliteit.

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Alles op voorraad, snel geleverd

Snel besteld, logische indeling op de website. Duidelijk aangegeven welke accessoires eventueel benodigd zijn voor bepaalde installaties. Alles op voorraad en volgende dag netjes op een halve pallet geleverd op afgesproken tijd.

Ruim aanbod, en aanzienlijk goekoper dan de standaard bouwmarkten. Levertijden afhankelijk van voorraad. In mijn geval tussen de week en 2 week. Maar item was dan ook geen stock item

Verhouding prijs-kwaliteit laat geen twijfel in de keuze met bekende en veel te dure bouwmarkten !

Je zoekt, vindt en dan ook nog een goede kwaliteit. Ook de prijs is een middelvinger naar bekende bouwmarkten die pretenderen marktleiders te zijn.

Snelle levering goed product

Zie boven

Zeer snelle en hoe kwaliteit

Voor mijn project om de zolderkamers te ventileren heb ik alle materialen eenvoudig en snel kunnen bestellen op Ventilatieland. Alles was van hoge kwaliteit en ik zal er bij een volgend project snel weer bestellen.

Snel en goed geregeld

Duidelijke informatie en de producten snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van het verloop van het transport.

goed bedrijf

Goed advies, snelle en correcte levering

Prima ervaring

Overzichtelijk en eenvoudig te betellen. Een snelle levering, met melding waneer de bezorger langs komt + tijd van aflevering. Prima allemaal

prima snelle service

goed advies

Super snel en goed advies

Super fijne, aardige en goed advies. Snelle levering

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire