Heel goed netjes op tijd

Raad het iedereen aan

Geweldig product

Ventilatie systeem besteld. Volgende dag bezorgd, gemakkelijk te installeren en afstandsbediening idem . Aanrader

Goed advies , netjes bezorgt

Goed advies gehad , spullen waren netjes verpakt en afgeleverd.

Deskundig geholpen

Goed geholpen en advies.

Elke dag mails of ik een review wilde schrijven

Prima producten nette levering,na levering elke dag mails of ik een review wilde schrijven dit is een beetje jammer. Dus bij dezen een review geschreven!

Kwaliteit en snelle levering

Fijne website, makkelijk besteld, goede spullen, snel geleverd.

Snel en goed geleverd

Goede en snelle service

Artikelen ontvangen zoals op webshop staat vermeld. Snelle levering top.

Voldoende

De beloofde “ Vandaag besteld, morgen in huis” klopte helaas niet. Na 4 dagen werd het bezorgd. Materiaal is prima.

Snelle accurate levering.

Na eenvoudig opzoeken op de website en prima advies bij telefonische technische vraag snelle levering van het juiste product.

overzichtelijke website en snelle levering

Tijdens het renoveren van onze woning hebben wij veel geïnvesteerd in isolatie. Om dit te complementeren willen wij graag een slimme en zuinige mechanische ventilatie toevoegen. Op de site kon ik uitrekenen hoeveel volume flow we nodig hadden en vervolgens een keuze maken voor een installatie.

Helder, vlot, betaalbaar

Prima dus

supersnel en een mooie prijs!

een gunstige prijs in vergelijk met andere aanbieders. en ook nog eens zeer snel afgeleverd.

Weinig zaken met zoveel verschillende maten en kleuren.

Mooi product en ook netjes verpakt zodat het niet zal beschadigen. Veel waar voor je geld. Bouwmarkt is duurder en heeft niet de juiste kleur en maat.

Snelle service, snelle levering

Voor de 2e keer iets besteld en, net als bij de eerste keer ging dit snel, soepel en was de levering precies zoals vantevoren aangegeven. Een perfecte ervaring!

Goede ervaring

Had een mechanische afzuiging inclusief bediening besteld. Helaas door een foutje was de mechanische afzuiging wel heel snel geleverd maar de bediening niet. Gemaild en zeer snel opgelost. Bedrijven die hun gemaakte foutjes op de goede manier oplossen, dat zijn top bedrijven. Zeer tevreden. Karl

Luidruchtig en fragiel apparaat

Allereerst duurde het 2 weken voordat de ventilator werd geleverd. De doos wasr de ventilator in was verpakt was veel te groot met een klein stukje bubbelplastic. Bij de installatie zijn stukjes plastic afgebroken waarmee je de electradraad kan ontkoppelen. Apparaat is ook erg luidruchtig. Al met al ben ik ontevreden.

Zeer snelle levering top

perfect

perfecte service. snel besteld en snel ontvangen. mijn tweede goede ervaring met dit bedrijf. ga zo door!

Prima produkt

Oud filmpje

Product voldoet niet aan de gesuggereerde kwaliteit in de beschrijvingen en reviews op de webshop

De geleverde badkamerventilator Energy planet 100TS is zwak geconstrueerd. Na aansluiting en inschakeling draait hij 5 sec en stopt. Direct aansluiten zonder schakelaar precies hetzelfde verhaal. Klantenservice suggereert dat het mogelijk aan de lichtnetschakelaar kan liggen.Hij heeft echter foto’s nodig van de situatie. De is gezien het voorgaande flauwekul. De medewerker adviseert om de ventilator voor reparatie terug te sturen. Normaal verwacht ik dat er een ander wel werkend product wordt opgestuurd of een advies voor een alternatief product. In feite is het een goedkoop defect C-merk Chinees product dat geleverd is. Ik heb het product teruggestuurd en een degelijke ventilator, Duits, uitgezocht voor €20,00 extra en die werkt uitstekend. Samenvattend is mijn ervaring met Ventilatieland zwaar teleurstellend en zal ik deze webshop niet aanbevelen.

Prima levering en snel.

Prima levering en snel.

Mooie producten

De verhouding tussen de kwaliteit en de prijs zijn goed.

Product gemakkelijk gevonden op de site

Snel en correcte levering, product gekregen in de omschrijving.

Keurige prijs en keurig afleverproces

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire