TOP

Makkelijk site, ruime keuze, snel bezorgd, top product.

Snelle en correcte levering

Snelle en goede reactie op vragen

De oude mechanische ventilatie was aan vervanging toe , ik had wat vragen en werd snel en duidelijk geholpen. Een hele snelle levering, installatie was eenvoudig en werkte snel met de bijgeleverde afstandsbediening. Even afwachten maar heb er alle vertrouwen in dat deze prima voldoet.

Ik heb prima advies gekregen via de chat. Duidelijk, waardoor ik overtuigd ben geworden en de bestelling heb geplaatst.

Groot assortiment, snelle levering

Groot assortiment, snelle levering

Zeer snelle levering en goed produkt

Binnen een dag werd het al geleverd en het produkt werkt prima

Goede site, supersnelle levering

Binnen twee dagen geleverd

slechte communicatie en te late levering

om onduidelijke redenen was bestelling pas na 5 dagen geleverd. geen enkele communicatie vanuit ventilatieland. Heb zelf actie moeten ondernemen om spullen alsnog geleverd te krijgen.

Niet klantvriendelijk

Ventilator werkt niet, telefonisch contact gehad, dan maar weer opsturen voor beoordeling. Ik kan mij niet permitteren zonder ventilator. Dus nieuwe ratels. Ventilatie land komt je niet tegemoet. Jammer.

alles is goed, vlot en naar wens verlopen.

geen opmerking, het was qua bestellen, leveren en communiceren prima.

Late levering

1e leverdatum was later dan bij bestelling aangegeven. Levering kwam niet op de aangegeven dag binnen. Pas na een mail van mij volgde een reactie met een nog veel langere levertijd.

heel behulp zaam

heel goed werd direct geholpen met mijn vragen

en nu nog de laagste prijs garantie toevoegen dan is het GEWELDIG

Meedenken met de klant

Tevreden met de geleverde artikelen

Zeer tevreden over de artikelen en heb t goed verpakt binnen gekregen

Tevreden met eindresultaat

Voorbereiding om tot bestelling te komen duurde erg lang. Na definitieve bestelling alles snel en correct geleverd.

Eenvoudig en snel

Overzichtelijke website Eenvoudig bestellen en betalen Snelle levering Materialen goed verpakt

Weg vocht

Door de snelle levering en duidelijke informatie op de site had ik de juiste spullen in huis om de optimale ventilatie te krijgen in mijn huis. Zo was ik snel van mijn vochtprobleem af. De levering was netjes verpakt en volgens afspraak bezorgd. Mijn huis ademd weer gezond.

Levering en afhandeling zijn goed verlopen

Levering en afhandeling zijn goed verlopen Bestelde roosters zijn volgens beschrijving

Quick delivery, great service

I found the service very friendly and responsive, and delivery was as listed. Order arrived within 1 working day. Highly recommend.

Snelle levering ruim keus

Ruime aanbod en prijs verhouding en de volgende dag geleverd dat is bij Ventilatieland Oke

Een aanrader!!

Een fijne webshop, vriendeijke en kundige mensen, je word prima geholpen en zoeken evt naar een oplossing.

erg klantgericht

meedenkend, snel handelend en gewoon aardig.

Goede communicatie

Uitstekende communicatie via de email gehad

Goed en snel

Blij met de spullen

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire