Top bedrijf!

Snelle en goede levering.

Itho Daalderop RFT-N Auto bediening (1,A,3,T) gekocht. De levering was snel en prima. Het apparaat werkt maar de feedback bij het indrukken van de knoppen is ronduit slecht. Je voelt niet wanneer een knop echt wordt ingedrukt. Dit is vooral hinderlijk bij het indrukken van de timer functie, bijv. 3x indrukken voor 30 minuten extra ventilatie.

prima levering

geleverde is wat ik wilde hebben, snel geleverd tegen een goede prijs

Goed product en snel verzonden

Hoge kwaliteit badkamerventilator gekocht (die vind je niet in bouwmarkten) en het was snel verzonden. Niets op aan te merken!

Een bedrijf die geduldig informatie blijft geven en snel leverd

Ik heb diverse e-mails gestuurd met vragen welk ventilatie systeem het beste de oude vervangt. Ook vragen over schakelaars. Hierop kreeg telkens weer een keurig duidelijk antwoord gekregen. Daarmee werd ik volledig overtuigd, dat ik de juiste beslissing nam. Na bestellen was het ook snel binnen.

Levering als verwacht

Prima artikelen en levering zoals verwacht.

Uitstekende service

Makkelijke webshop en snel geleverd

Product zoals verwacht. Snelle levering

Prijs en kwaliteit zijn prima.

Al mijn bestelde artikelen netjes op tijd geleverd. Prima kwaliteit

Defecte machine ontvangen

We ontvingen een defecte machine. Echt efficiënt gaat het dan niet maar na een aantal telefoontjes werd toch geregeld dat we een retourbon kregen. Maar toen moest de machine naar een PostNL punt. De machine staat op een pallet. Dus nog een paar telefoontjes en toen zouden ze het toestel komen halen

Fijne webwinkel en goede support

Ben een trouwe klant, bestelling worden altijd snel verstuurd en ook de aftersales is in orde. Daarnaast duidelijke communicatie als er een backorder staat.

Snel en correct geleverd !

Snel en goed geleverd, top

Overzichtelijke webpagina, snelle bezorging, perfecte retourservice.

Verkeerde maat ventilator besteld, gratis retour na ontvangst retourbon, goede maat snel binnen.

Communicatie was top!

vooraf hulp en communicatie was top , helaas werd de bestelling een dag later dan dat trk en trce aangaf en zo stond er ineens een pallet voor mijn deur zonder dat ik hiervan op de hoogte was. maar kwaliteit van de producten ziet er top uit.

Nog net geen 5 sterren

Levering duurde wat langer dan aangegeven dagen

Duidelijke website, en goede communicatie

Wat ik bestelde was niet in voorraad. Maar dit was duidelijk vermeld en indicatie wanneer wel weer beschikbaar. Na het bestellen ook updates via mail en uiteindelijk, nog sneller als aangegeven, alles keurig en goed verpakt ontvangen.

Groot assortiment

Bestelling snel en goed geregeld, alleen was het heel lastig om juiste filters voor de Daaldrop ventilatie kast gevonden te krijgen en moet zelfs nog opgelost worden.

Tip verkoper mag iets meer kennis van zaken hebben

Goede ventilator

Zuigt goed af weinig geluid

Prima snelle levering

Dikke prima

Fast and professional

My experience is very positive. I got what I wanted in best price.

Zeer snel en scherp geprijsd

Zeer snel en scherp geprijsd

Mwha

Ventilater die ik gekocht hebt maakt veel te veel herrie, terwijl ik hele situatie voor aankoop besproken heb en deze ventilator werd geadviseerd Beetje jammer

Goede informatie van bestelling

Na bestelling snel faktuur en eventuele datum van bezorging em bericht als pakket word verzonden.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire