Goed advies, snel geleverd, ventilator en buizen goed, maar verloopstukken en slangklemmen slecht
Onze WTW uit 2003 hield er mee op. Rond gebeld en gevraagd of deze gerepareerd kon worden, maar niemand was bereid om het te proberen, ze wilden wel vervangen. Zelf een oplossing bedacht en gezocht tot ik bij Ventilatieland uitkwam. Duidelijke website, maar ik wilde toch graag advies voor de juiste keuzes. Gebeld, maar alle adviseurs waren druk, gevraagd om mij terug te bellen. Dezelfde dag werd ik gebeld en ontving ik prima advies. Ventilator, slangen, verloopstukken en slangklemmen besteld en die werden 2 dagen later geleverd in plaats van de volgende dag, want Post-NL had geen tijd om het op tijd te leveren. Helaas pasten de verloopstukken niet, want het oude systeem had een binnenmaat van bijna 18 cm en het verloopstuk was werkelijk 18 cm. De slangklemmen bevestigen was een gedoe, want de schroefdraad schiet los of loopt klem, daar moet iemand nog eens wat beters voor verzinnen. Al met al werkt de WTW weer en is hij aanzienlijk stiller en ook nog zuiniger dan de oude voor minder dan een vijfde van de prijs van een nieuwe. Bedankt Ventilatieland!