Bestelling geplaatst voor ventilatie systeem. Was even kink in de kael met de leverdatum maar goed opgepakt door medewerkers van Ventilatieland, Spullen ook prima kwaliteit en voor prima prijs dus erg tevreden.

Deskundig advies. Perfect.!

Duidelijke site, vlot geleverd

Puntje feedback: Artikel verpakt in een 3× te grote doos en deze dan opvullen met bubbel PLASTIC. Dat lijkt me niet meer nodig. Gebruik dan karton slierten oid, dan kom je als bedrijf toch net even wat meer maatschappelijk verantwoord over.

wordt goed meegedacht

ik was wat klemmen vergeten hier weet ik voor gebeld

snelle levering, helder en duidelijk bestellen en goede prijs.

Op zoek naar Itho Daalderop filters voor WTW. Fors goedkoper, heldere en duidelijke bestelwijze, goed volgbaar en snelle levering.

Snel geleverd.

Duidelijke website, snel geleverd

Prima site, snelle levering

Gaat gewoon peima

Snelle bezorging

Een aantal slangenklemmen besteld die de volgende dag in huis lagen. Prima service!

Doen wat ze zeggen.

Bestelling liep vlekkeloos

Alles perfect geregeld

Na de bestelling is de ventilator op tijd geleverd. Na ontvangen te hebben direct geïnstalleerd en werkt perfect. Daarom alles in orde.

Precies als getoond, geen verrassingen

I'll certainly order again from them, positive experience.

Groot assortiment overzichtelijke website en snelle levering

goede ervaring

Duidelijk met bestellen en snelle/goede levering

Goede ervaring zal zeker mijn spullen daar weer bestellen.

Geweldige goede zaak

Heb voor af zeer goed en snel per mail contact gehad welke ventilator het best bij ons past. Nu samen een uitgezocht en super boven alle verwachtingen. In een woord geweldig erg blij mee

perfect

onze "Stork " mechanische ventilatie gaf in het afgelopen wekend de geest . Juist dan ga je, door het gemis, hem waarderen. Stork blijkt overgenomen door Zehnder. Via de app contact gezocht met ventilatieland. Resultaat ; enkel de motorunit benodigd voor vervanging en zelf makkelijk te plaatsen was het advies. Hij werd zelfs al binnen 24 uur geleverd. Prima toch.

Alleen de bezorger heeft de spullen in de uitwerpselen van de kat neergelegd. Dat was van mij niet echt nodig

HOERA het gaat goed

Tjsa, wat is er te zeggen over een ventilator? Hij werkt, zuigt goed lucht af, de shutters gaan open en weer dicht en er komt echt niet te veel geluid af. Ik wordt blij als ik het zachte gezoen hoor: het gaat goed.

Snel, product zoals omschreven

Ruim assortiment. Tevreden met hetbproduct.

Geen bijzonderheden

Darmtgene wat wij zochten, was niet overal beschikbaar. Ben zelf geen voorstander om on line te bestellen had nu echter geen keuze. Artikel was snel geleverd en nu geplaatst.

Snel

Makkelijk zoeken, vinden en bestellen

Ik kon de ventilatiekanalen en overgangen makkelijk uitzoeken. Producten waren goed geprijsd en werden in een dag geleverd.

Snel geleverd en netjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire