Snelle levering en goede kwaliteit

Was gemakkelijk om te bestellen en werd netjes en goed verpakt snel geleverd

Goede sevice, snelle levering

Goed snel en betrouwbaar

Prima bedrijf

Snelle bezorging met een goed product. Ook omruilen is geen enkel probleem, top!

Snel antwoord op en grsteldr vraag. Snelle levering. Goede info over de levertijd.

Snel antwoord op en grsteldr vraag. Snelle levering. Goede info over de leverti

Orcon

Prima apparaat. Makkelijk te installeren en snel bezorgd

Een wtw unit geleverd met lange levertijd. Toch kwam deze unit eerder dan de verwachte levertijd wat natuurlijk top was.

Prima product

Snelle levering en product zoals omschreven

Uitstekend advies, en snel

Iedere vraag wordt snel en vakkundig beantwoord. Erg belangrijk voor een goed passende oplossing. Niet de allergoedkoopste maar amper duurder. Het advies meer dan waard.

Slechte communicatie/administratie, kwaliteit goed.

Een bestelling van 2 onderdelen geplaatst waarvan 1 met uitgestelde datum. Daar meteen bericht van gekregen, dat was goed. Een week na de uitgestelde datum zelf contact op moeten nemen. Ik kreeg direct reactie dat ik diezelfde dag nog de ophaalbevestiging zou krijgen. Weer geen reactie dus een week later weer gemaild. Ondertussen al 2 of 3 x gevraagd om een beoordeling te schrijven terwijl de bestelling nog helemaal niet is afgerond. Toen kwam de bevestiging dat de bestelling verzonden was terwijl ik had gekozen voor ophalen. Dat geeft ook weer verwarring. Wel tevreden met het product. Vervolgens klik je in de mail van de beoordeling op het rode duimpje en dan kom je op een formulier van hunzelf. Klik je op het groene duimpje, kom je op deze onafhankelijke site. Dat vind ik pure misleiding!

Advies op maat, gewoon top.

Ik vind ventilatieland een top bedrijf. Ze denken mee, helpen, nemen de tijd. Echt een voorbeeld voor andere bedrijven. Top service en top prijzen. Heel blij mee. Ik moet alles nog installeren, dus over de werking kan ik nog weinig zeggen. Maar dat is meestal ook helemaal top.

Snelle levering en product zoals omschreven

Het was gewoon netjes en wat ik van een webwinkel verwacht.

Uitstekende ervaring

De informatie over het door mij gekochte onderdeel was prima. Ik kon het zonder enig twijfelgevoel bestellen en het monteren verliep heel simpel. Bestellen, leveren, betalen was a peace of cake.

In alle opzichten top!

Ruim aanbod en aantrekkelijke prijzen. Mijn bestelling was snel in huis en helemaal naar wens. Aanrader

snelle levering van goed product

snelle levering van goed product

Niks op aan te merken

snel service

ik had een plintrooster nodig en wilde de klus voor mijn vakantie klar hebben. De rooster was binnen een dag geleverd en zo was de klus op tijd klar.

Goed geholpen, niets op aan te merken

Ook goed geadviseerd via de chat

matige communicatie

ik koos ventilator: volgende dag leverbaar. Daarbij bestelde ik een terugslagklep van ong. € 5. Verbaasd over uitstel van levering in 1-ste mail, daarna nog 2 mails met verder uitstel, tot bijna 4 weken ! Zelf mail gestuurd met dat dit niet acceptabel is. Bleek te liggen aan leveringsprobleem van terugslagklep.... Was hierover duidelijker gecommuniceerd, dan had ik direct aan kunnen geven dat terugslagklep niet belangrijk was en dat de aannemer zijn werk af kon maken. Na heen-en-weer mailen, werd alleen ventilator per omgaande geleverd. Jammer dat hier niet met mij over is gecommuniceerd, want over product ben ik tevreden.

Goedkoop alternatief

Ik had Buva filters nodig voor het ventilatiesysteem. Originelen zijn erg duur. Ventilatieland heeft een goed en veel goedkoper alternatief. Levertijd is vijf dagen. Dit mag wel iets sneller.

zeer goed

Eerste keer netjes en op tijd Goed produckt GR

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd. Installatie instructies ontbraken helaas. Ik moest goed zoeken hoe deze filters correct geplaatst moesten worden want deze werden niet gebruikt op de video's. Gelukkig op een forum terug kunnen vinden.

?

Goed geholpen

Via de chat contact gehad. Door het meedenken tot een goede oplossing gekomen

mooie producten en fijne klantenservice contact

Blij ben ik met de producten alhoewel ik nog wel alles moet installeren. De producten konden vlak voor mijn vakantie geleverd worden, maar heb ervoor gekozen deze later te laten leveren na de vakantie. Graag had ik inzicht gehad of een product nog niet op voorraad was geweest, waardoor de levering langer uitbleef. Dit is wel goed opgepakt door de klantenservice wat adequaat heeft gehandeld.

Keurig

Naast de lage prijs ook nog een extra korting. Op tijd geleverd, eenvoudig te installeren en product doet wat beschreven is.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire