Top product

Snelle levering en je krijgt wat je koopt

prima product

ventilatie roosters van goede kwaliteit. Handig met insectenhor.

snel geholpen en goede service.

Kon een verkeerd besteld product nog retourneren na verloop van de retourperiode. En had het juiste product de volgende dag alweer binnen, goed geregeld!

Prima spullen

Snel geleverd en prima spullen.

Goedkoop en snel levering

Goedkoper als alle bouwmarkten, Goede omschrijvingen van de producten, technische vragen worden naar goed beantwoord. Snel geleverd. Duidelijkheid als het op voorraad is wel of niet. Nu 3x besteld 3x tevreden

Gewoon goed

WTW filters nodig. Ventilatieland was de goedkoopste die ik kon vinden. Duidelijke site. Filters besteld, en volgende dag thuis. Keurig. Netjes verpakt. Goede filters. In 1x 10 filters besteld, dan krijg je ook nog korting (eet immers geen brood). Zeer te spreken over Ventilatieland.

Prima verzorgd

Makkelijk en snel bezorgd

Prima ervaring

Na prettig telefonisch contact mijn ventilator besteld. Volgende dag( zat) ontvangen. Super.

Snel en goedkoop

Snelle levering goede en goedkope artikelen

Hele fijne winkel

Goed bereikbaar voor telefonisch contact, prima hulp en advies productkeuze. Prima prijs en kwaliteit met snelle levering volgende dag. Top en dank, tot de volgende keer!

Goede producten, snelle levering

Ten tweede maal iets besteld bij Ventilatieland. De producten zijn als omschreven, van goede kwaliteit en de leveringen verlopen voorspoedig. Ook de communicatie verloopt snel en duidelijk. Een aanrader dus.

Goed en betrouwbaar

Duidelijk en overzichtelijk website, netjes en op tijd geleverd.

Wat een gemak

De itho daalderop RTF ventilator werkt perfect. Nu kunnen we vanuit de badkamer de ventilator aan- en uitzetten. Wat een gemak.

Ruime productkeuze en goede levering

OVER HET BEDRIJF: Onlangs heb ik mijn defect geraakte badkamerventilator moeten vervangen. Bij mijn zoektocht naar een vervanger kwam ik uit op de site van Ventilatieland, waar ik een zeer ruime keuze aantrof. Mijn gemaakte keuze werd vlot geleverd en bleek na installatie prima te werken. Veel meer kun je als klant niet vragen. OVER HET PRODUCT: Ik kwam uit bij een ventilator met automatische sluitklep. Werkt prima, maar de ventilatieopening blijft dicht wanneer spanningsloos. Er is weliswaar een vertraging bij het sluiten, maar die is minimaal. Prima in koude nachten tijdens najaar en winter, maar minder handig bij warm zomerweer als de hitte binnen zit. Dan wil je de hele nacht de klep open laten staan, zonder dat er spanning op moet. Dat besef kwam helaas pas later. Of een type bestaat dat aan deze 'eis' voldoet, dat kan ik niet beoordelen. Maar wel heb ik een handige tip voor wie dit herkent. Van zacht plakvilt is een mooi blokje te maken dat keurig tussen twee lamellen past. Dit verhindert dat al de lamellen sluiten na uitzetten. Haal je het later weg, dan sluiten ze alsnog prima. TOTAALOORDEEL: Goed bedrijf voor ventilatieoplossingen vanwege de zeer ruime keus. Er zit allicht een product tussen dat aan de eisen voldoet, al dan niet met een lichte aanpassing zoals ik zelf gedaan heb. Mocht ik nog eens iets nodig hebben, dan kijk ik hier eerst.

Mijn Ervaring is Super

ik heb wat bestelt bij Ventilatieland en het was er binnen 1,5 dag geleverd, maar ik per ongeluk een bestelling gedaan met Perilex maar ik moet er een met Randaarde hebben dus ik Shat met een medewerker op het internet en loosd me zo door naar de Retourlink. dit gedaan en de zelfde middag het apperaat op gestuurd en is na een dag ook een mail gehad de het apperaat binnen was gekomen en dat ze binnen enkele dagen zullen beoordelen of ze me terug betalen zodat ik dan wel het goede apperaat kan bestellen. dus ik ben er zeer blij mee dat ze zo snel handelen.

besteld en direct geleverd

Goed product, snelle levering

Uitstekend!

goed advies, snel geleverd

Tegen goede prijs met gemakkelijk te bereiken adviseur had ik mijn Zehnder zo vervangen en de nieuwe aan de zender gekoppeld. Prima zaak

Betrouwbare bedrijf om zaken mee te doen

Je krijgt wat je ziet

Goed en snelle levering

Snelle levering en goed

WTW filters snel verstuurd, niets op aan te merken.

Top ervaring

Eerst gebeld voor info en keurig uitleg gekregen, dezelfde tijd besteld en de volgende dag al in huis. En direct merkbaar dat t water minder kalk bevat en voelt ook zachter aan

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire