goede prijs snel geleverd

Gied

Goeden service

Slechte service/afhandeling levering

De laatste levering was vertraagd vanwege een product dat toch niet op voorraad was. Communicatie over de levering (welk product dan niet leverbaar was) en alternatieven ging vrij traag en moeizaam. De levering werd pas na 5 dagen bezorgd.

goede service

goede service

Alles wat ik nodig heb op 1 plek.

Onlangs ben ik bezig geweest met het verbouwen van mijn woning. Ik doe alles zelf en dus ook het ventilatie systeem. Als doe het zelver ben ik super blij om alles te vinden op één website en er is genoeg keuze geweest uit verschillende buizen en ventielen. Heel tevreden over de 180mm geïsoleerde flexibele buis.

WTW Filters

Heb WTW Filters besteld maar het is nu nog te vroeg om te beoordelen of ze goed zijn. Had de filters besteld en werd snel geleverd waar ik heel tevreden over ben.

correcte aankoop

alles zoals het hoort beste prijs, snelle levering, goed verpakt.

Zeer goede MV

Werkt uitstekend

Gewoon goed !

Topper

Overzichtelijk, de juiste producten. Snelle levering. Prijzen zijn ok.

duidelijke webshop snelle levering

Besteld in het weekend, dinsdag in huis. Prima service!

snelle levering, top producten

De site is erg gemakkelijk. Producten snel in huis, de track en trace klopte ook precies. Producten zien er goed uit, ik heb ze nog niet geinstalleerd dus nog even afwachten.

Makkelijk bestellen snelle levering

Het bestellen gong makkelijk De levering was snel De montage ging heel eenvoudig ik had 2 vlexiebele buizen die vast gemaakt met een dikke teirip aan de ventilator

Goede en snelle service.

Het aanbod is hartstikke prima. De website is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Inhoudelijke vragen over producten stel ik per e-mail en worden doorgaans binnen 2 dagen beantwoord.

goed assortiment met snelle levering

Alle onderdelen die ik zocht op voorraad en snel geleverd. Duidelijke omschrijvingen en makkelijk zoeken.

Fast delivery

The delivery was fast. The product has not yet been used.

Goede kwaliteit en service

De bestellingen worden snel verstuurd en Ventilatieland heeft goede klantenservice die je van advies voorziet. Erg tevreden over deze winkel!

geweldig, vandaag besteld morgen in huis, klopt helemaal

snelle levering en ook goed telefonisch contact

snelle levering tegen gunstige prijs

snelle levering tegen gunstige prijs

Netjes, gewoon prima.

De levering was zoals aangegeven op de site en goed verpakt. Productinformatie en alle specificaties zijn duidelijk en eenvoudig te vinden op de site zelf. Geen klachten, geheel naar verwachting.

Goede en snelle reactie op mijn vragen

Mijn vragen over de voor mij juiste mechaniche ventilatie waren snel en goed beantwoord. Fijne klantenservice!

Uitstekende service.

Uitstekende service en snelle levering.

Ventilatie buizen met alle benodigdheden besteld

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Op tijd geleverd Zoals je wil dat het geregeld wordt

Prima service, vandaag besteld. En een dag later in huis, en ook de prijzen zijn prima. Bij een ander betaal je iets minder, maar daar komen dan weer verzendkosten bij. En hier niet, dus uiteindelijk goedkoper.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire