goede snelle levering

de website is voor een leek niet altijd overzichtelijk. De medewerker aan de lijn was wat kortaf, misschien toe aan vakantie. Wel goed advies gegeven. Snelle levering. Vanuit de website is het mogelijk een ander afleveradres op te geven, maar dan verandert het factuuradres mee........ Later nog wijzigen gaf geen verbetering.

super organisatie

Gewoon goed

Vragen worden snel beantwoord en problemen adequaat opgelost door Robbie !!

Prima bedrijf, snelle levering en problemen worden razendsnel opgelost! Een aanrader

Na telefonisch contact en uitstekend advies bestelling volgende dag in huis zo als belooft

Precies, zoals je van een goede webshop verwacht. Duidelijke en complete informatie. Levering volgens afspraak. Gewoon een aanrader

Zoals je hoopt en verwacht!

Fijne en duidelijk gespecialiseerde website met concurrerende prijzen. Ook de aftersales zijn dik in orde, helaas ontving ik een beschadigde ventilator bij mijn bestelling, maar dit is zeer adequaat opgelost! Een punt van essentiële verbetering zou wel zijn; De klantenservice is telefonisch bereikbaar met een zogenaamd afwimpel menu waarbij je alleen vragen kunt stellen over producten en de rest per mail, het zou veel klantvriendelijker zijn zijn als er een fysieke medewerker aanspreekbaar is voor algemene vragen of informatie/ondersteuning.

Snelle levering van het juiste product

Wat fijn dat er een speciale webshop is waar je alles kan vinden voor Ventilatie. Meteen de juiste filters gevonden voor mijn WTW unit, besteld en volgende dag in huis. Twee keer besteld en 2 keer deze ervaring, dat is prettig!

Tevreden over bedrijf , zeker!

Prima update`s over levering bestelling. Doen wat er belooft wordt

Klantvriendelijk, Uitstekende Serviceverlening, Snelle levering, Producten keurig verpakt. TOP

Een uitermate tevreden klant, die waar krijgt voor zijn geld. Kwaliteit en Betrouwbaarheid gaan hand in hand, verlies geen tijd en ga naar Ventilatieland. Mvg.Steve Bhola

Goede producten, levering niet vlekkeloos

De bezorging van post.nl werd een paar keer uitgesteld en blijkbaar was heet pakket ook een keer her ingepakt. Het was drie dagen wachten. Maar toch wel tevreden en de prijs is oke.

Goede prijs/kwaliteit. Goede service

Snel geleverd en door mij fout bestelde koppelstukken gecrediteerd gekregen.

zeer teleurgesteld

3 ventilatoren besteld. 1e geïnstalleerd ingesteld en getest, alles werkt maar na een half uur begint de verlichting te knipperen en is het einde verhaal voor de ventilator. Vervolgens bij de 2e het zelfde scenario. Ben niet meer aan de 3e begonnen, zwaar teleurgesteld. Melding gemaakt bij Ventilatieland en in afwachting van reactie.

Goed geholpen door de medewerkers.

Service en bestelling zoals verwacht

Een centrale afzuiger besteld met toebehoren. De draadloze ontvanger was netjes gekoppeld aan het apparaat en de installatie was daardoor erg simpel. Verpakking en snelheid bezorgen was conform de verwachting.

Snelle levering ruime keuze

Latere levering dan beloofd, maar geen ramp.

Om 13.00 uur besteld op maandag, die dag geen bericht van verzending ontvangen. Volgende dag omstreeks 11.00 uur nog steeds niets, toen maar gebeld. De afzuigunit werd toen pas verwerkt voor verzending en kon ik het verzendbericht dezelfde dag wel ontvangen (waarom de unit de vorige dag niet was verzonden kon men niet achterhalen) dezelfde avond 23.30 bericht van Post NL met de te verwachte levertijd. Nog steeds geen bericht van Ventilatieland zelf, die kwam pas de volgende dag ca. 11.00 uur binnen. In de middag werd de unit met toebehoren geleverd door Post NL, het geleverde was prima echter een dag later dan de beloofde levertijd.

Vlotte levering, prijzen ok

Goede service!

Bij veel webwinkels krijg je je spullen gewoon op tijd en dat vinden we heel normaal. Pas wanneer er per ongeluk toch iets mis gaat dan kan men zich onderscheiden. En bij ventilatieland lossen ze dat correct en snel op! Mijn complimenten!

Zonder problemen

Doen wat ze beloven

Snelle en juiste levering

De filters worden snel geleverd en in goede staat. Iedere keer weer.

Goede producten, goede winkel

Prettige webshop met kwalitatief goede producten, en na aankoop, zoals ik gewend ben, snel in huis.

super!

T bestellen ging makkelijk en t wordt snel geleverd. Ze houden je goed op de hoogte, alles is duidelijk.

Zeer slecht

Ik heb drie terugklepslag van 125 mm besteld, die passen echt niet in de 125 mm mechanische ventilatie buis en as je probeert de draad tussen kort maken dan ze zijn stuk en dat is wat in mijn geval gebeurt

Snelle levering goed verpakt

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ

040 249 1900

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire